/* Error on https://www.kulcsszo.hu/wp-content/plugins/_%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20Ultimate_VC_Addons/assets/min-css/ultimate.min.css?ver=3.11.0 : Something went wrong: cURL error 52: Empty reply from server */

Keresőoptimalizálás tanácsadás

Főoldal Keresőoptimalizálás tanácsadás

Kérdése van a weboldalával kapcsolatban? Szeretne több látogatót, több bevételt? Nem tudja, hogyan használja jól a különböző online marketing eszközök? Keresőoptimalizálás tanácsadás keretében szívesen válaszolunk a kérdéseire. A SEO tanácsaink révén nem csak a fenti témakörökre kaphat választ.

Egyéni, rész és komplex feladatok elvégzését is vállaljuk tanácsadás keretében.

SEO tanácsadás kinek való?

Első sorban azoknak akik saját fejlesztővel vagy programozói tudással rendelkeznek és maguk képesek a weboldalon lévő módosításokat megvalósítani. A tanácsadás során, feltett kérdésekre válaszolunk, mely gyakorlati és eredmény központú.

SEO és keresőoptimalizálási tanácsadás

SEO és keresőoptimalizálási tanácsadás

Három fő részre osztható egy SEO tanácsadás

  • SEO audit és egyéb elemzések
    Mmely révén megismerjük az üzletágat, verseny szereplőket és az ügyfél jelenlegi helyzetét, weboldalának hibáit és erességeit, marketing tevékenységét.
  • Feladat terv készítése
    Az elemzésből levonjuk a következtetéseket és felállítjuk a feladat tervet mellyel tovább erősítjük a már pozícióban lévő részeket és a gyengén szereplő kulcsszavak, forgalom terelő csatornákat.
  • Gyakorlati tudás átadása
    Egy kereső optimalizálási tanácsadás során a gyakorlati megvalósítás a legfőbb cél, hogy Ön megértse a Google szempontjait és ez alapján legyen képes módosítani a weboldalát, illetve tovább fejleszteni tartalmát stb. Ezen idő alatt egyfajta tanfolyam részese is lesz, ami annyit jelent, hogy ezt a tudás egyéb holnapja esetében is fel tudja használni.

Egyedi SEO tanácsadás

Ebben az esetben nem egy projekt részeként segítjük az Ön munkáját ha nem probléma központú tanácsadás keretében. Ez annyit jelent, hogy van egy kérdése amire szeretné meg kapni a választ. Megbeszélünk egy időpontot és telefonon vagy skype-n esetleg személyes tanácsadás keretében segítünk.

Amit jó tudnia, a tanácsadásról e-mail-es összegzést is kap tőlünk, illetve képeket, forrás anyagokat.
A keresőoptimalizálás tanácsadás óradíjas konstrukcióban vállaljuk melynek díja: 5000,-Ft+ÁFA

Keresőoptimalizálás tanácsadás
Hívjon most: 70-521-3033
marketing@kulcszo.hu

Share Button