/* Error on https://www.kulcsszo.hu/wp-content/plugins/_%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20Ultimate_VC_Addons/assets/min-css/ultimate.min.css?ver=3.11.0 : Something went wrong: cURL error 52: Empty reply from server */

[vc_empty_space height=”50px”]

Keresőoptimalizálás

,hogy vállalkozása számára fontos látogatók találják meg weboldalát!
Google keresőoptimalizálás, mely növeli a vásárlóinak számát is.

 • Büntetés mentessen helyezés javulást szeretne?
 • Megbízható szakembert keres aki a marketingben is tud segíteni?
 • Szüksége van ingyenes SEO tanácsokra?
[vc_single_image image=”3115″ img_size=”full” img_link_large=”” img_link_new_tab=””]
Keresőoptimalizálási referenciáink

Több látogatót szeretne a Google keresőből?

Itt a nagy lehetőség az Ön számára, hogy több látogatót szerezzen a Google keresőből. Kérje ingyenes és kötelezettség mentes, honlap optimalizálási árajánlatunkat melyből megismerheti módszereinket!

[vc_empty_space height=”32px”]

Google keresőoptimalizálás

Bizonyára sok mindent olvasott már a holnap optimalizálás témában, aminek egy jelentős része igaz is lehet, de arról elég kevés szó esik, hogy egy vállalkozás részeként milyen szerepet tölt be. A Kulcsszó SEO csapata fontosnak tartja, hogy az üzleti és marketing szempontból is össze érjenek az optimalizálási feladatok mivel azok csak így tudják optimálisan szolgálni az eredményességet.

 • Cége Brand növelésében
 • Facebook vagy Adworsd kampányában
 • Offline hirdetések esetében
 • Új termék bevezetésekor

Úgy gondoljuk NEM elég, hogy csak azt nézni hogy miért szeresse a Google kereső a weboldalát, ha nem az is nagyon fontos milyen érzést, élményt tud nyújtani a felhasználók a látogatói számára, így növelve Cégének népszerűségét, ismertségét.

A kulcsszo.hu keresőoptimalizálója Evenich András olyan módszert kínál az Ön számára mely 2005-óta folyamatosan gyarapodó tapasztalatán és szakértelmén alapul. A honlapok kereső optimalizálása sokkal több mint technikai, programozói tudást igénylő feladat. Marketing szemlélet szükséges a piaci szereplők és az ügyfeleik igényeinek teljes megismerése szükséges ahhoz, hogy választ tudjunk adni azok kérdéseire a weboldalon keresztül.

[vc_empty_space height=”32px”]

Honlap optimalizálás titkok nélkül biztonságosan

Nálunk nincsen titok – őszintén emberi módon mondjuk el a keresőoptimalizálási módszereinket amikkel a már meglévő ügyfeleink eredményei is azt igazolják, hogy működik. Nem csak, hogy működik de biztonságos is, amióta megjelent a Google Pingvin 202. április 23. azóta az általunk kezelt weboldalak nem kerültek büntetésbe, illetve a mások által Google büntetésbe taszított oldalakat sikeresen tudjuk vissza hozni.

Folyamatosan képezzük magunkat és a legújabb híreket és marketing lehetőségeket ingyen osszuk meg ügyfeleinkkel akik, így nem csak keresőoptimalizálással kapcsolatos tudásuk gyarapodik, ha nem egyéb online értékesítési módszerek hasznos birtokosai lesznek.

Amit még fontosnak tartunk megjegyezni, hogy teljes átláthatósággal végezzük a keresőoptimalizálást, mi nem helyezünk el az ügyfél weboldalán olyan linkeket melyek kárt okoznának az ő számára, illetve nem titkoljuk milyen módon és miért csináljuk az ami szerintünk eredményt fog hozni. A Google irányelveit, iránymutatásait az ügyfél számára is átadjuk, hogy legyen tisztában mit vár el a kereső egy weboldaltól.

Az elvégzett munkáról teljesítéskor listát, riportot küldünk, ez akár egy linképítés vagy szövegírási időszak után így megtörténik.

Keresőoptimalizálás első lépései

 

SEO konzultáció

Fontosnak tartjuk a személyes kapcsolat kialakítását, ezért telefonon vagy skype segítségével megismerjük a leendő ügyfelünk elvárásait és mi is ismertetjük a jelen helyzetet és azokat a SEO lépéseket tennivalókat mely tovább növelheti a vállalkozás sikerét, látogatottságát.
Debrecenben keresőoptimalizálunk, itt van székhelyünk, ezért a személyes találkozás csak helyileg megoldott vagy nagyon ritka esetben Budapesten.

Honlap (technikai, tartalmi) és linkprofil elemzés

Minden egyes ajánlat kéréskor végzünk egy alap honlap (technikai és tartalmi) és linkprofil elemzést, mely alapján tudni fogjuk milyen hibák, büntetések érhették vagy érhetik a weboldalt. Ezt követően készítjük el az árajánlatunkat melyben a részletes SEO audit szinte alap szolgáltatásként van benne. A weboldal ismerete nélkül a diagnózis felállítását nem tudjuk elvégezni és hogy előrébb jussunk az Audit során a megoldásokat is rögzítjük (a bonyolultabb és tartalmi módosítások később készülnek el), így a weboldal fejlesztője a dokumentum alapján elkezdheti az oldal módosításait.

SEO tanácsadás vagy teljes kivitelezés?

Nagyobb weboldalak, webáruházak esetében SEO tanácsadás keretében nyújtjuk a szolgáltatásunk egy részét. Ez főleg a technikai és holnap optimalizálási részre terjed ki, mivel nem szeretnénk más programozó kódjába bele nyúlni stb., inkább a módosításokat az ügyfelünk jól bejáratott programozója készítse el azt, a mi iránymutatásunk segítségével, ami a fejlesztés végén mi le is ellenőrzünk, hogy minden a legnagyobb rendben és a kértek szerint készült el.

Tanácsadás formájában a következő tevékenységeket szoktuk végezni:

 • SEO audit, holnap elemzés és weboldalra mutató linkek elemzése (linkprofil elemzés)
 • Tartalom stratégia, új kategória oldalak, blog vezetési tanácsok, landing page tartalmainak és megjelenéseire adunk javaslatot
 • Közösségi oldalak kezelése és azok keresőoptimalizálást segítő marketing funkciók használata
 • Hírlevél címlista gyűjtés, és a hírlevél mint marketing eszköz használata hogyan történjen
 • Egyéb marketing megoldások kidolgozása
 • Keresőoptimalizálás tanácsadás, új hírek megosztása stb.

Kivitelezésben a következő szolgáltatásokat tudjuk végezni:

 • Linképítés (média megjelenéssel, sajtóközlemény, vendég blog és egyéb link fejlesztési módszerekkel)
 • Landing page szövegírás
 • Webáruházak termék leírásainak elkészítése
 • Blog cikkek megírása
 • Közösségi oldalak kezelése
 • Google Adwords és Facebook hirdetések teljes körű kampány készítés

Keresőoptimalizálás havi díjas megoldásban végezzük

Szerződésbe foglaljuk az ügyfél milyen SEO szolgáltatást kér tőlünk és mi a szerződésnek megfelelő, pontosan határidőre végezzük el az abban vállaltakat.

Miért nem végzünk sikerdíjas keresőoptimalizálást?

Az ok egyszerű, ahhoz hogy a munkák megtérüljön olyan a Google irányelveinek ellenkező, úgynevezett fekete kalapos SEO technikákat kellene alkalmazunk amivel az ügyfél weboldalát előbb vagy utóbb Google büntetés fogja érni. Amivel nagyobb kára lesz mind az eddig haszna volt.

Ezt etikátlan keresőoptimalizálásnak nevezzük. Sőt olyan rész feladatokat sem végzünk, mint pl.: linképítés erősen kulcsszavas horgonyszövegekkel, mivel ez is büntetést hoz maga után.

Milyen garanciát adunk a kereső optimalizálásra?

Helyezési javulási garanciát 1-2 hónapon belül nem tudunk adni mivel a biztonságos előre jutás hívei vagyunk, aminek a révén több időre van szükség. A SEO tevékenységek beérése mellett fontosnak tartjuk a piaci igények megismerését. Amit tudunk vállalni, hogy 6 hónap alatt a helyezések javulni fognak ha nem áll a weboldal jelenleg Google Panda, Pingvin vagy egyéb büntetésben.

Garanciális feltételként tudjuk adni, hogy az általunk végzett SEO nem hordoz büntetésre adó okot!

Keresőoptimalizálás árak és szolgáltatások

Minden weboldal és azok célja más és más lehet ezért most tekintsen el attól, hogy konkrét árakat tudunk Önnek szolgálni de álljon itt egy induló díjazás ami alapján látni fogja milyen sávban dolgozunk.

 • SEO audit már 35.000,-Ft -tól
 • Linkprofil elemzés: 8.000,-Ft -tól
 • Panda büntetés elemzés és javaslatok a büntetés feloldására: 15.000,-Ft -tól
 • Google Pingvin büntetés elemzés és javaslatok a büntetés feloldására: 15.000,-Ft-tól
 • Linképítés – linkmarketing szolgáltatás már 20.000,-Ft-tól
 • Szövegírás, blog, landing page stb. – 1,5,-Ft / karaktertől
 • SEO tanácsadás már: 8.000,-Ft -tól
 • Közösségi marketing tanácsadás már: 8.000,-Ft-tól

+ ÁFA nincsen mert alanyi mentes vagyok.

Az ingyenes árajánlat kérésébe kérjük írjon le minden olyan szempontot, kérést, kérdést amire választ szeretne kapni ajánlatunkban!

A következő fog történni a keresőoptimalizálási ajánlat kérést követően:

 • Vissza igazoljuk, hogy megérkezett hozzánk kérése
 • 1 munkanapon belül telefonon vagy e-mailben kapcsolatban lépünk Önnel
 • Elküldjük üzleti céljára és anyagi lehetőségeire szabott ajánlatunkat (1-3 munkanapon beül)

Optimalizálás árajánlat kérő

 

  Név: (kötelező)

  Email cím: (kötelező)

  Telefon:

  Szolgáltatások

  KeresőoptimalizálásLinképítésSzövegírásHonlapkészítésOnline marketingkonverzió növelés

  Kulcsszavak (vesszővel elválasztva)

  Üzenet

  Kérjük adja meg az alábbi kódot az üzenet elküldéséhez:

  [recaptcha]

  Share Button