/* Error on https://www.kulcsszo.hu/wp-content/plugins/_%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20Ultimate_VC_Addons/assets/min-css/ultimate.min.css?ver=3.11.0 : Something went wrong: cURL error 52: Empty reply from server */

Referenciáink

Főoldal Referenciáink

2001-től alkalmazottként majd 2005-től vállalkozásunk keretében foglalkozunk keresőoptimalizálással. Referencia munkáink nem teljesen mivel nem mindegyik ügyfelünk járul hozzá ahhoz, hogy megjelenjen. Teljes körül keresőoptimalizálást több szálláshelynek (panzió, hotelek és apartmannak) végzünk, kis és közepes vállalkozásoknak melyek között megtalálhatóak szolgáltatók és kereskedelmi egységek is. Oktatási és fiatalok közösségi portáljának marketing managelését is végeztünk.

Az itt látható referenciáink jogát fenntartják ügyfeleink, s így egyes esetekben csak részben tehetjük közzé munkáink eredményét, és kulcsszavak, kifejezéseket.

Az itt látható referenciáink jogát fenntartják ügyfeleink, s így egyes esetekben csak részben tehetjük közzé munkáink eredményét, és kulcsszavak, kifejezéseket.
Nem szándékozzuk közzétenni a minden kulcsszó keresőben előfordulásának számát, mivel ügyfeleink visszajelzése alapján és meggyőződésünk szerint egy pár ezer találatot elérő kulcsszóval is lehet eredményes és bevétel növelő keresőoptimalizálást végrehajtani. Ügyfelünk célja, hogy a leginkább megfelelő kifejezésekre legyen jó pozícióban a keresőben, és ez által minél több értékes látogató tekintse meg weboldalát.

Legjobbdolgok.hu (keresőoptimalizálás tanácsadás)

Honlap optimalizálás: A sokszínű termék palettával rendelkező webáruház egyes termékcsoportjára készítettük el a keresőoptimalizáláshoz szükséges tanácsadói dokumentációt, melynek első lépéseit mi végeztünk el, majd a többit az ügyfelünk hajtotta végre.
A linképítést is ezen dokumentáció alapján végezte el ügyfelünk, melyet segítettünk linkgyűjtemény adatbázisunkkal.
A siker nem maradt el, a kért kifejezésekre az Google Top 10 helyezéseit érte el.

Kormanymu.hu

Honlap optimalizálás: A Profil DC. Bt. autók szervó és kormánymű javítással foglalkozó honlapját rövid időn belül 9db kulcsszóra a Google Top 10 érte el. Majd később nem csak, hogy az első oldalon lett megtalálható a weboldal, de mind a 9db kifejezésre az 1. helyezést érte el.
Jelenleg is mind a 9db kifejezés az 1. helyet foglalja el. Ezt az eredményt a hosszútávú együttműködésünk által értük el.

Linképítésünk hatása is nagy szerepet játszott a fent emlitett eredmények elérésében.

Néhány fontosabb kulcsszó melyre 1. helyezést értünk, érünk el:
kormánymű, kormánymű javítás

Magas találati számmal rendelkező kifejezés:
szervokormány (667 000 találatból 1. hely)

Starmusic.hu

Honlap optimalizálás: Az online zenei rádióval foglalkozó weboldalt 1 hónapon belül a Google Top 10 -be optimalizáltuk.
Linképítésünk során a külső hivatkozások számát oly módon megnöveltük, hogy 2. PageRank értékről 4. Google PageRank osztályzatott kapott, és ez a látogatottsági statisztikában is jól látható a látogatottság növekedés.

Néhány fontosabb kulcsszó melyre 1-10 helyezést értünk, érünk el: internetes rádió, magyar zenék, online zene hallgatás

Magas találati számmal rendelkező kifejezés:
internetes rádió (924 000 találatból 4. hely)

Mullershotelsiofok.hu

Honlap optimalizálás: A siófoki panzió a szezon végefelé kért fel minket a weboldal látogatottság növelésére. A honlap magyar nyelven kivül angol és német nyelven is látható. Mind három nyelvre elvégeztük az optimalizálást melynek hatását 1 hónapon belül már érezhető volt.

Linképítésünk eredményeképpen a külső hivatkozások száma nagy számban megnövekedett és az oldal Google PageRank értéke 0-ról 4-esre értékelte.

A weboldal szezonális díjazású optimalizálását végezzük.

Néhány fontosabb kulcsszó melyre 1-10 helyezést értünk, érünk el:
magyar: siófoki panzió,
angol: Siofok Hostel,
német: Hostel in Siofok

Magas találati számmal rendelkező kifejezés:
siófoki panzió (740 000 találatból 3. hely)

Ametiszthotel.hu

Honlap optimalizálás: A harkányi hotel először az angol és német oldalak linképítését kérte, majd az angol és német kereső optimalizálást, hogy a külföldi Google Top 10 -be is be tudjon kerülni. Javaslatunkra a magyar kifejezések listáját bővítettük aminek hatására a magyar látogatók száma is bővült, és a jelenleg is jó helyen látható kifejezések helyezései tovább erősödtek.

Néhány fontosabb kulcsszó melyre 1-10 helyezést értünk, érünk el:
magyar: Harkány hotel, Harkány, harkány gyógyfürdő
német: harkany, hotel harkany
angol: harkany, harkany hotel

Magas tálálati számmal rendelkező kifejezés:
német keresőben: harkany (2 290 000 találatból 6. hely)

Missmolettiszalon.hu

Honlap optimalizálás: A molett esküvői ruhákat kölcsönző weboldalt 1 hónapon belül sikerült a fontosabb kulcszavakra az 1-10 helyezés közé optimalizálnunk. A tovább munkánk hatására a többi kifejezés is bekerült a Google Top 10 találatai közé.
A külső hivatkozások számát is jelentősen megnöveltük linképítésünkkel, de ami a legfontosabb az ügyfelünk számára az online értékesítés jelentős mértékben javult.

Néhány fontosabb kulcsszó melyre 1-10 helyezést értünk, érünk el: molett esküvői ruha, molett alkalmi ruha, molett estélyi ruha

Hunyadi.com

Honlap optimalizálás: Néhány hét alatt sikeresen elérte az ipari energetikával foglalkozó honlap a Google Top 10 helyezéseket. A hoszútávú együttműködésünk során bőbült a kulcsszavakra történő optimalizálás, mellyel tovább növeltük a vállalkozás ismertségét.

Néhány fontosabb kulcsszó melyre 1-10 helyezést értünk, érünk el:
fázisjavítás, ipari energiamegtakarítás, villamos kivitelezés

Konyhabutor.hu

Honlap optimalizálás: A díj nyertes full falsh weboldalt sikeresen a Google kereső 1-10 helyezései közé optimalizáltuk. A 5db értékes kifejezések a mai napig is tartják az 1-10 helyezést. A visszamutató linkek számát is folyamatosan növeljük (ügyfél megrendelés alapán)

Mobiltelefonshop.hu (nem aktív munkánk)

Honlap optimalizálás: A mobil telefon webáruházat 1,5 hónapon belül sikeresen optimalizáltuk, a webáruház legfontosabb kifejezéseire.
Linkmarketing tevékenységünkkel növeltük a külső hivatkozások számát és minőségét, melynek hatását a látogatottsági statisztika adatai is megmutatták.
Ã?gy nem csak keresőből de a relaváns oldalakról is megnövekedett a látogatók száma.
Néhány fontosabb kulcsszó melyre 1-10 helyezést értünk, érünk el: mobiltelefon shop, mobiltartozékok,

Magas találati számmal rendelkező kifejezés:
új mobiltelefon (15 700 000 találatból 3. hely)

Share Button