/* Error on https://www.kulcsszo.hu/wp-content/plugins/_%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20Ultimate_VC_Addons/assets/min-css/ultimate.min.css?ver=3.11.0 : Something went wrong: cURL error 52: Empty reply from server */

Havidíjas keresőoptimalizálás

Főoldal Havidíjas keresőoptimalizálás

Legyen az egy szolgáltató weboldala vagy egy webáruház, ez a SEO megbízások olyan formája amiben érdemes gondolkozni, mivel egy teljes körű optimalizálás tudunk ilyenkor megvalósítani.

Ez az a SEO szolgáltatás ahol a túloptimalizálás veszélye szinte a 0-val egyenlő mivel nem 1 vagy 2db kulcsszóval foglalkozunk ha nem az adott weboldal legfontosabb kulcsszavait fogjuk erősíteni, sőt még attól is többet mivel a célzott kulcsszavakhoz kapcsolható long tail 3-4 szóból álló kifejezéssekkel is.

A havi szolgáltatásaink nem csak linképítésből és szövegírásból állnak, sokkal komplex megoldást kínálunk ügyfeleink számára.

A keresőoptimalizálás időszakát tekintve legalább 12 hónapos időszak az amivel már jelentős változások érhetőek el akár erősebb kulcsszavak esetében is. Már 3-4 hónap elteltével a Google bizalmi szempontjaiban erősödni fog az oldal mely a helyezések javulásában is látható lesz.

A gyakorlat azt mutatja, hogy aki megismeri havidíjas keresőoptimalizálásunkat az a 12 hónapos együttműködés után is kéri szolgáltatásunkat.

Mi az előnye a havidíjas keresőoptimalizálásnak?

  • Biztonságos mert nem csak 1-2 url-t optimalizálunk ha nem az egész weboldalt és azon belül a legfontosabb kulcsszavakat
  • Átlátható, mert havonta riportot készítünk milyen feladatokat végeztünk el a weboldalával kapcsolatban
  • Láthatja a változásokat mint a helyezés és a látogatottság alakulásában, illetve más mérhető adatokban
  • Kiszámítható költségvetésű, mivel fix havidíjat kérünk melyet szerződésbe foglalunk

Kiknek ajánljuk a havidíjas keresőoptimalizálást?

  • Webáruházak
  • Apróhirdetési oldalak
  • Ingatlan hirdetőnek
  • Társkereső oldalaknak
  • Erős kulcsszavakkal rendelkező piacokon, pl: hitel, biztosítás, duguláselhárítás stb.

Mi a havidíjas keresőoptimalizálás menete?

Kulcsszavak meghatározása
Mint minden optimalizálás itt is először a kulcsszavak kutatásával kezdjük a munkánkat, megbeszéljük az ügyfelünk tapasztalatát is mivel lehetnek olyan kulcsszavak amikre kevesen keresnek de megrendelőnek még is jól konvertáló fontos kifejezése lehet. A keresések gyakorisága ebben az esetben is a mérvadó vagyis olyan kulcsszavakra ajánljuk az optimalizálást ami nagyszámú releváns, jól konvertálható (téma iránt érdeklődő) látogatót tud hozni.

Volt-e Pingvin vagy Panda büntetése
A Pingvin és Panda szűrők megjelenése óta a havidíjas keresőoptimalizálás egyik legfontosabb részévé vált a honlapok ilyen irányú diagnosztizálása is mely révén képbe leszünk annak állapotáról is. Erre azért van szükség mert ha egy büntetett előéletű oldalról van szó vagy nagy esély van egy jövőbeni szűrő futtatáskor kapható vissza sorolásnak akkor másképpen viszonyulunk az oldal SEO -jához.

Ha valamilyen egyensúlytalanság van a honlap életében akkor azt olyan módon kezdjük el helyre állítani, hogy közben a célzott kulcsszavakra kijelölt landing page-k bizalmi státusza is fejlődjön.
Ha pedig súlyos a büntetés vagy annak lehetősége akkor először annak javításán kezdünk el dolgozni, ez akár több hónapot is igénybe vehet.

SEO audit
Elvégezzük az egész weboldal onsite és offsite elemzését. Így megismerjük teljes valójában a weboldal pozitívumait és hibáit-hiányosságait. A weboldal elemzése során az aktuális keresőoptimalizálási szempontokat vizsgáljuk melyre a dokumentumokban választ is adunk mit milyen módon javaslunk javítani. A Google Analytics és Webmaster Tools adatokat is megvizsgáljuk, hogy szemügyre tudjuk venni azokat a tényezőket is melyeket csak ezen oldalak adataiból tudjuk megnézni, úgy mint oldalon töltött idő, visszafordulási arányok, látogatók által nézett tartalmak népszerűsége, feltérképezési hibák, title, meta desription duplikációk, 404-s hibaoldalak, bejövő és belső linkek stb.

Linkprofil elemzés
Az offsite vagyis a linkprofil elemzés során a bejövő linkeket vesszük górcső alá. Megvizsgáljuk milyen oldalakról és milyen módon folytat az eddigi link kapcsolatok kiépítése. Az összegzésben a jövőbeni stratégiát is felvázoljuk mely alapján fogunk dolgozni.

Ezt követően már látni fogjuk mely irányvonalba induljunk el az oldal erősítésében.

Havi keresőoptimalizálási tevékenységünk

Linképítés
Mivel nincsen két egyforma weboldal és linkprofil sem ezért mi, minden egyes megrendelőnek egyénre szabott linkelési formát dolgozunk ki. A fő irány a brand építése és magas bizalmi faktorral rendelkező erős oldalakról, SEO barát tartalmakból helyezünk el linkeket. Pingvin irányelveket szigorúan figyelembe véve.

Tartalommarketing
Szövegírás és egyéb tartalmak elkészítése vagy tanácsadás milyen tartalmi témákat érdemes kidolgozni és annak SEO barát megvalósításában segítünk. Célunk a relvancia erősítése és a több szóból álló kifejezésekre történő organikus látogatottság növelése. Konverzió növelés tekintetében pedig bizonyított tény, hogy a szakértői tartalmakkal rendelkező oldalakon sokkal többen vásárolnak veszi igénybe a szolgáltatásokat.

Online marketing
Ma már a keresőoptimalizálás nem tud hatékony lenni önmagában így az online marketing különböző eszközeit ajánlatos használni ahhoz, hogy a honlap optimalizálása is sikeres legyen.
Az adott témakört megvizsgálva dolgozunk ki egy megvalósítási tervet melyben részt is veszünk vagy koordináljuk azt.
A látogatottság növelést nem csak organikus módon szeretnénk növelni mivel, csak a Google támaszkodni ma már eléggé bizonytalanná vált és egysíkúvá teszi az oldal életét is.

Site analízis a Google Analytics és Webmaster Tools alapján
A honlap látogatói szokásait és a tartalmak minőségét vizsgáljuk, illetve az oldal működését, feltérképezését.

Közösségi marketing
Facebook, Google plusz, Youtube, Pinterest oldalak managelését, vagy tanácsadását végezzük el.
Célunk egy alternatív látogatottsági csatorna kiépítés és a site bizalmi faktorának erősítése.

Riport készítés (helyezés és más fontos tényezők)
10-20-50-100 kulcsszó helyezéseit is képesek vagyunk napszinten vizsgálni és azt havonta riportolni (átlátható diagrammos megjelenítéssel). Így látni fogja milyen ingadozások is lehetnek akár egy napon belül a helyezésekben.
A helyezéseken túl listát készítünk a Page Rank, Domain és Page authority változásokról – weboldalra mutató linkek és az indexelt oldalak növekedéséről is.

SEO Díjaink

A havi keresőoptimalizálási díj kiszámításához szükségünk van a weboldalának megismeréséghez, az adott piac szereplőinek tanulmányozásához.
Ez alapján tudjuk eldönteni milyen havi munkát szükséges ahhoz elvégeznünk, hogy a helyezések javulása bekövetkezzen.

De vajon még is mennyi az a minimális havi díj amivel lehet számolni a keresőoptimalizálást?
A havi 50.000,-Ft összeg amiért már a linkfejlesztés és a tartalommarketinggel szépen lépésről, lépésre tud megerősödni egy weboldal.

Kérjen árajánlatot havidíjas keresőoptimalizálásra most!

Share Button