/* Error on https://www.kulcsszo.hu/wp-content/plugins/_%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20Ultimate_VC_Addons/assets/min-css/ultimate.min.css?ver=3.11.0 : Something went wrong: cURL error 52: Empty reply from server */

Keresőoptimalizálás árak

Főoldal Keresőoptimalizálás árak

Szeretné tudni milyen költségekre számíthat ha kereső optimalizáltatni szeretné honlapját? A keresőoptimalizálás árak ismertetőnkben erről fogunk most szólni.

Ebben az eset tudnunk kell a weboldalának url-jét és, hogy milyen célt szeretne elérni, vagyis csak néhány 2-5 kulcsszóra szeretne a Google első oldalán megjelenni vagy egy teljes körű keresőoptimalizálás érdekli amivel a legtöbb releváns látogató begyűjtése a cél. Mi az utóbbit javasoljuk inkább, mert így sokkal több látogatója lesz és bevétele is.

Ha egy portálról, webáruházról egyéb nagy oldal számmal (több ezer aloldallal rendelkező) weboldalról van szó akkor egy közös beszélgetés keretében ismerhetjük meg az igényeket.

A másik keresőoptimalizálás ár tényező az együttműködés hossza vagyis, csak pá hónapos együttműködést szeretne vagy folyamatos több éven keresztül tartó olyan közös munkát melynek révén már nem csak a keresőoptimalizálását de online marketing és hirdetési kampányait is optimalizáljuk. Ebben az esetben akár a közösségi oldalakat kezelő céggel is együtt dolgozunk, hogy a SEO és a közösségi oldalak kampányainak céljai is jók legyenek.

Keresőoptimalizálás árak mellé garanciát is adunk

A keresőoptimalizáláshoz garanciát is adunk, hogy ha nincsen megelégedve a munkánkkal, akkor a szerződést bármikor felmondhatja.

Ne feledje mi a hivatalos Google irányelvek szerint végezzük a weboldalak keresőoptimalizálását, ami annyit jelent, hogy a Google büntetés esélyét 0-ra próbáljuk ez által csökkenteni.

A siker díjas együttműködést ezért ne is várjon tőlünk, mivel a keresőoptimalizálás ma már szabályosan végezve nem teszi lehetővé, hogy pár hónap alatt olyan szintű helyezés változás jöjjön létre aminek a költségeit bevállaljuk.

A holnap optimalizálási tevékenységek mostanra már 6-8-12 hónapokban mérhetőek. Ezért a keresőoptimalizálás árak teljesen weboldal függőek ezért mi nem is fogunk csomagokat kínálni mint azt sok SEO-s oldalon láthat.

Miből áll a keresőoptimalizálás ár kalkulációnk?

Ami nem titok és szívesen megosztjuk a kedves érdeklődővel, hogy melyek azok a tevékenységek melyek a SEO havi díjak kiszámításánál fontos szerepet játszanak.

Elemzések:

  • SEO audit vagyis a honlap elemzése
  • Back link vizsgálat ami a weboldalra mutató linkeket elemezzük ki

SEO tevékenységek melyek között van egyszeri és rendszeresen végzett is:

  • Honlap módosítások, beállítások elvégzése
  • Panda algoritmus büntetés felkutatása és javítások
  • Link tisztítás ha arra szükség van – pingvin büntetés miatt
  • Havi szintű linképítés, linkmarketing
  • Közösségi marketing tanácsadás vagy annak elvégzése
  • Tartalom stratégia kidolgozása, igény szerinti megvalósításával együtt
  • Tanácsadások, kimutatások készítése
  • Konkurencia figyelés

 

 

Kíváncsi mennyibe kerül a weboldalának keresőoptimalizálása?

Kérjen árajánlatot most és ismerje meg árainkat.

Share Button