/* Error on https://www.kulcsszo.hu/wp-content/plugins/_%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20Ultimate_VC_Addons/assets/min-css/ultimate.min.css?ver=3.11.0 : Something went wrong: cURL error 52: Empty reply from server */

Szövegírás marketing eszköz a vásárlók szívéhez

Főoldal Szövegírás marketing eszköz a vásárlók szívéhez

Minden weboldalnak szüksége van olyan szövegekre, amelyeken keresztül a látogatók információt tudnak kapni az általa kínált termékről, szolgáltatásról. Bizonyára Ön is szükségét érzi, hogy szakmai tapasztalatait, tanácsait közreadja látogatóinak, de idő és/vagy írói véna hiányában nem tudja ezt megvalósítani. Pedig a Google a hasznos, és értékes tartalmakkal rendelkező oldalakat sorolja előre a találati oldalakon.

Adjuk azt a látogatója számára amit Ön is szeretne olvasni, vagyis minél több hasznos információt adjunk meg, adjuk válaszolok a kérdéseikre. Ha ezt megvalósítja a látogatója bízni fog az Ön termékébe, szolgáltatásába és egyfajta szakértőként fog Önre tekinteni. Ez nagyban segíteni fogja az Ön értékesítési szándékait.

A weboldalon lévő elhelyezett tartalmakat ma már meg annyi csatornán keresztül juttathatjuk el a potenciális érdeklődőknek. Címlistánkra küldhetünk hírlevelet, Facebook, Google plusz oldalainkon oszthatjuk meg vagy akár kiemelt hirdetésként emelhetjük ki a tömegből. Twitter és Pinterest oldalakon is publikálhatjuk tartalmainkat.

Cégünk ebben a törekvésében tud együttműködni Önnel, hogy online vállalkozása, vagyis a weboldala bizalmat és profitot termelő szövegekkel legyen gazdagabb.

Szövegírás

Szövegírás mely segít eladni termékét, szolgáltatását

Az Online Szövegírás fajtái

melynek segítségével ki tudja aknázni az internetes vállalkozásában rejlő lehetőségeket

 

Weboldal vagy blog szövegírás

Ez annyit jelent, hogy weboldalával releváns tartalmakat írunk, melyeknek fő célja, hogy segítse a keresőoptimalizálást és a bizalom kiépítését a látogatók körében.
Másodsorban segítséget nyújt a közösségi oldalakon való tartalom publikálásában is.

Minden weboldalon szövegek vannak, de nem mindegy milyet olvas a látogató, hogy a kiérdemelje a bizalmát. Ahhoz, hogy az olvasó és a keresők is értékes tartalomnak értékelje a weboldalát, ajánlatos terjedelmes és jól tagolt szövegekkel ellátni. A másik szempont, hogy relevánsak legyenek a tartalmaink melyet a keresők a fontos kulcsszavakra jó helyre tudja pozicionálni.

SEO szövegírás

Az úgynevezett Landing Page szövegét készítjük el olyan formában, hogy az a leghatékonyabb legyen a keresőoptimalizálás és az értékesítés szempontjából. Sőt, ezekkel a szövegekkel pénzt is tud megspórolni a Google Adwords hirdetéseknél, mivel alacsonyabb kattintási díjat kell majd fizetnie. A SEO barát szövegírás könnyen megtanulható ezzel mi segítséget is adunk így univerzális iránymutatást ami alapján el tudja saját maga is készíteni a szövegeket, sőt abban is segítünk, hogyan írjon kereső barát szövegeket. Természetesen ha nincsen ideje vagy nem szeretne ezzel foglalkozni és inkább a vállalkozása más területén kíván tevékenykedni ez is érthető.

Sales szövegírás

Úgynevezett marketing szövegírás, aminek célja a látogató meggyőzése, hogy az Ön termékét vagy szolgáltatását vegye igénybe.
Ezen kívül segíti különböző konverziós célok elérését, úgy mint hírlevélre feliratkozást, Facebook vagy Google plusz megosztást, árajánlat kérést stb.

Hirdetési szövegek

Google Adwords és Facebook hirdetések szövegeit is elkészítjük Önnek. Mielőtt hozzákezdenénk, megismerjük termékeit, konkurenseit és azok hirdetési módszereit.
Meglátja megéri tapasztalt hirdetés szövegírókkal elvégeztetni a munkát mert egy új hirdetési stílussal az egész piacának üde foltja lehet amire sokkal többen fognak kattintani.

Webáruházak számára termék szövegek írása

Nagyon fontos minden webáruháznak, hogy egyedi szövegekkel rendelkezzen és nem duplikált, a Google által büntetett szövegekkel, melyek pl. a nagykerek által adott információkat adják közre.
A termékleírások által két fontos előnyre tehet szert: javulni fog a Google keresőben elért helyezése, másodsorban pedig olyan vágykeltő termék leírásokkal lesz gazdagabb webáruháza, mely az értékesítését nagyban elősegíti.

Szövegírás Árak

Weboldal szövegírás díjazása karakterenként 0,6,-Ft+ÁFA-tól. (A szóköz nálunk nem karakter.)
Az egyéb szövegírások teljesen egyedi árasok, kérje ingyenes árajánlatunkat, kattintson ide érte.

Megrendelőinket megajándékozzuk a következő bónusz szolgáltatások egyikével:
– Linkprofil elemzés
– Honlap elemzés
– Google Adworsd kupon
– Facebook hirdetés készítés

Kérje szövegírás árajánlatunkat most!

 

Szövegíráson túl tartalommarketinggel is foglalkozunk, ezzel kapcsolatban érdeklődjön e-mailben.

 

 

 

Share Button