/* Error on https://www.kulcsszo.hu/wp-content/plugins/_%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20Ultimate_VC_Addons/assets/min-css/ultimate.min.css?ver=3.11.0 : Something went wrong: cURL error 52: Empty reply from server */

Keresőoptimalizálás debreceni vállalkozások számára

Főoldal Keresőoptimalizálás debreceni vállalkozások számára
Evenich András a kulcsszo.hu debreceni keresőoptimalizálást végző szakértője

Evenich András a kulcsszo.hu SEO szakembere aki képes Önnek segíteni a debreceni weboldalának keresőoptimalizálásban

Ismerje meg személyesen, látogatottság növelő módszerünket mely a keresőoptimalizálás debreceni vállalkozásoknak nyújtunk. Ez nem más mint a Google keresőoptimalizálás, vagyis megmutatjuk Önnek, hogy mit kell érte tenni ahhoz hogy az egyik legértékesebb látogatói forrásból csak úgy jöjjenek a látogatók a weboldalára.

2015 január óta a Google be vezette a lokális vagyis a helyi kereső találati listát, így pl.: ha valaki Debrecenben használja számítógépét vagy okos telefonját akkor a találatok között szép számmal megtalálható lesznek a debreceni vállalkozások honlapjai is. Így most már nem kell a felhasználóknak minden esetben a Debrecen + valamilyen kulcsszó keresési formát alkalmazni.

Természetesen a helyi keresési eredményekre végzett célzás csak egy pici de fontos része a keresőoptimalizálási tevékenységünknek. Azért is írom többesszámban mert többen végezzük el azokat a fontos honlap optimalizálási fázisokat melynek eredménye képen az Ön weboldala meg annyi kulcsszóra elől tud lenni a Google keresőben.

Google keresőoptimalizálás ami a vállalkozásának hasznot hoz

Tudta, hogy Magyarországon a Google keresőt 98% -ban használják, használjuk a információ szerzésre? Tapasztalta már, hogy a Google keresőből jövő látogatók a legjobb konverziót (bevételi forrás) hozzák a weboldalának? Tudja miért van ez? A válasz egyszerűbb mint gondolnánk, a Google keresőt azért használják, hogy valamilyen kérdésre választ kapjanak benne, pl: valaki egy vegetáriánus éttermet keres Debrecenben, vagy az időjárást szeretné megtudni milyen lesz az elkövetkezendő napokban.

Mivel célirányosan keresnek és nem csak szórakozásra ismerőseik bejegyzését nézegetik min a Facebook-on ezért ők azok a személyek akik megcélzása és annak elérése az egyik legfontosabb, hogy megnézze a weboldalát. Mert ha már a weboldalán van és az ajánlata, termékei megfelelőek a látogató számára akkor néhány marketing módszerrel, nevezhetjük ezeket cseleknek, csaliknak is képes lesz vásárlót faragni belőlük. Vagy ha elsőre nem is fog vásárolni de a felíratkozhat a hírlevelére amivel később elnyerheti a bizalmát.

A keresőoptimalizálás nem más mint, válasz adni a Google keresőt használó személyek kérdéseire. A válasz pedig a weboldalának tartalma ami leginkább szöveges de képek, videók, termékek, és egyéb vizuális anyagokban jelenik meg. Ezt is van szükség minden olyan hasznos tartalomra ami pl: az Ön vásárlóit érdekeli.

Keresőoptimalizálás Debrecenben személyesen

Mivel, hogy személy szerint mi is Debrecenben végezzük keresőoptimalizáló tevékenységünket ezért a személyes találkozó a legjobb módja ahhoz, hogy a kérdéseit, kételyeit átbeszéljük és megbeszéljük azt milyen módon tudjuk a weboldalát értékes látogatókhoz juttatni a Google keresőben.

Kérjük küldje el a SEO árajánlat kérését amiben leírja milyen problémája van, mik azok a célok amiért meg keresett minket.
Időpont pontosítás személyes megbeszélésre ahol még nincsen jelen egy számítógép sem, de mi már felkészültünk és elemeztük a weboldalt onsite és offsite tulajdonságait, felépítését és, hogy mennyire felhasználó és mobil barát stb.
A kötetlen beszélgetés alkalmával megtudjuk mi vezette arra döntésre, hogy keresőoptimalizáló szakember segítségét kérje. Mi pedig elmondjuk mit javaslunk tenni és miért, illetve annak milyen nagyságbeli díjazása van. Említést teszünk a Google büntetési algoritmusairól is és arról milyen módon lehet ennek elejét venni, csökkenteni az esélyét mind ennek.

Amit minden az első SEO találkozó alkalmával el fog hangozni

 • Keresőoptimalizálás során nem használunk kockázatos fekete kalapos módszereket
 • SEO audit vagyis egy alapos holnap elemzést végzünk már működő holnap esetében
 • Lehetőséget biztosítunk külön munkafázisok elvégzésére is, úgy mint pl: szövegírás, linképítés, közösségi oldalak kezelése, egyedi SEO tanácsadás
 • Egyedülálló módon képesek vagyunk a debreceni online média felületeken (Haon, Civishír, 4024, Dehír stb.) megjelenést biztosítani a vállalkozása számára. Így növelve a Cégének jó hírnevét és látogatottságát is.
 • Olyan tartalmakat állítunk elő amivel országosan ismert lesz egyedi tartalommarketing stratégiánk révén
 • Képesek vagyunk a Google büntetésből vissza hozni a weboldalát
 • Nem csak látogatói forgalmat növelünk de a konverziós arányokat is képesek vagyunk javítani
 • Speciális egyedi igényeket is képesek vagyunk kielégíteni
 • Egyéb marketing ötletek kidolgozásában is számíthatnak ránk

Miért válassza Kulcsszó keresőoptimalizáló szolgáltatásait?

Vajon miért jobb, előnyösebb Evenich András és a SEO csapatát választani? A kérdés jogos, mivel Debrecenben elég sokan végeznek hasonló tevékenységet ezért a döntés nem könnyű, de azért úgy gondoljuk, hogy az országosan elért sikereink megalapozzák a bizalmat Önben.

 • 2005 -óta vagyunk jelen a keresőoptimalizálás piacán (tapasztalatunk révén könnyebben tudunk olyan problémákat megoldani amit egy újonc SEO- még sosem találkozott)
 • Folyamatosan képezzük magunkat mert csak így vagyunk képesek az ügyfeleink elvárásainak megfelelni
 • Ügyfeleink előtt nem titkolózunk, a szerződésben foglaltakat vállaljuk és azokat teljesítjük
 • Országos referenciáink vannak melyet weboldalunkon is olvashat
 • Szigorúan vesszük a titoktartási kötelezettségünknek – konkurenciának nem áruljuk el a titkait
 • Személyes ügyfél központú, probléma megoldó ügyfélszolgálattal rendelkezünk. Munkaidőben bármikor elérhetőek vagyunk telefon, ha nem vennénk fel akkor az nap vissza hívjuk. (e-mail megkeresésekre 24 órán belül válaszolunk)
 • Ingyenes tanácsokkal is ellátjuk ügyfeleinket, még ha nem is keresőoptimalizálási kérdéssel fordulnak hozzánk

Meg szeretné tanulni a keresőoptimalizálás fortélyait?

SEO tanfolyam Debrecenben házhoz megyünk

Lehetőséget biztosítunk kiscsoportos keresőoptimalizálási tanfolyamra is mely során Ön vagy alkalmazottjai képesek lesznek elsajátítani azokat a fontos lépéseket, alapelveket mellyel a weboldaluk optimalizálását képesek önállóan elvégezni.

Íme néhány fontos része a tanfolyamnak:

 • Hogyan gondolkodjunk a keresőoptimalizálásról
 • Kulcsszó választási stratégiák
 • Hogyan és hol használjuk a kulcsszavakat
 • Google és felhasználó barát tartalomfejlesztés (webáruház kategória termék oldal stb.)
 • Link fejlesztési módszerek, hogy a Pingvin algoritmus ne büntesse holnapját
 • Google büntetésekről és azokat hogyan lehet elkerülni
 • Mobil optimalizálás nem csak a Google miatt fontos
 • Közösségi marketing a megkerülhetetlen reklámozási csatorna
 • Milyen marketing módszerek segítik elő, hogy a Google szeresse weboldalunkat
 • Kérdések és válaszok kötetlen beszélgetés a keresőoptimalizálásról

Akár azt is megtanulhatja milyen módon kezdjen hozzá egy új weboldal készítésében, illetve azt is megmutatjuk melyek azok a gyermekbetegségek amelyik révén más honlapok miért nem képesek előrébb kerülni a Google keresőben. Meg sem kell mozdulni mivel házhoz megyünk tanítani így időt és pénzt is meg tud spórolni.
Lehetőség van egyes keresőoptimalizálási rész feladatok, problémák feltárására is ami már-már hasonlítani szokott egy személyes SEO tanácsadáshoz.
A keresőoptimalizálási tanfolyam témáiról itt olvashat bővebben!

Eredményes keresőoptimalizálást szeretne?

vegye fel velem a kapcsolatot – vagy hívjon MOST 06-70-521-3033

Share Button