Linképítés árak

Főoldal Linképítés árak
Linképítés árak
2.7 (53.33%) 6 -ra értékeléték. Önnek hasznos volt amit olvasott?

linképítés árak

linképítés árak

Mielőtt ismertetném a kulcsszo.hu linképítés árait, szeretném hogy megismerje mi a különbség az egyes módszerek és az általunk által használtak között.

Mi nem dolgozunk linképítés csomagokkal, mivel nincsen két egyforma weboldal és a megkeresések célja sem azonos. Tegyük fel egy induló webáruháznak is mást ajánlott nyújtani mint annak a webáruháznak aki már közel éve üzemel. De nem csak a weboldalak kora, ha nem inkább a linkprofil az ami meghatározza a linképítést mint szakmai munkát.

Prémium linkjeink sincsenek, vagyis mi inkább a linkek forrását és azt a módszert különböztetjük meg miként tudja meg kapni a weboldal a linket, vagyis miért linkelik az ügyfelünk weboldalát. Ami lehet egy egy ötletes cikk vagy sajtóközlemény, esetleg egy link bait tartalom és közösségi marketing kampány.

Garancia, melyet sokan kérdeznek. Létező fogalom mely több tényezőre is igaz, vagyis határidőre készítjük el a munkáinkat, ami még ettől is fontosabb csak is olyan linképítő módszereket alkalmazunk amit a Google is jelenleg elfogad.

Kulcsszo.hu linképítés árai tartalmazzák

A weboldal linkprofil elemzését mely során megismerjük és ismertetjük az ügyfeleinkkel milyen káros linkekkel rendelkeznek, és arra milyen módszert javaslunk a javításokra.

A cikkek megírását (mely teljesen egyedi), mivel a linkek melyeket elhelyezünk tartalom alapúak, vagyis legalább 2500-3000 karakter hosszúságú hasznos tartalomban helyezzük el. Vannak esetek amikor még ettől is nagyobb terjedelmű írásban.

1db jogtiszta fotót tartalmaz melyet istock fotókat jelent. Kutatások, felmérések esetén diagram vagy speciális grafikát is megcsináljuk hozzá.

Linképítés áraink

A leginkább ár befolyásoló tényező, hogy milyen bizalmi erősségű oldalakon szeretne meg jelenni, illetve egy sajtóközlemény, felmérés, kutatás milyen sikerű lesz.
Amit még fontos megjegyeznem nálunk nincsen kiemelt téma, mint azt mások teszik, így akár legyen az hitel, duguláselhárítás vagy más erős témájú oldalak nincsen felár, csak megbízható erős és eredményes link kapcsolatok.

Az úgynevezett link bait és közösségi marketing kampányokat csak önmagában nem szeretnénk be árazni, mivel ezek a tevékenységek hosszabb időszak alatt képesek kifejteni a jótékony tevékenységüket. Így azok a havidíjas keresőoptimalizálás során használjuk.

Linkprofil elemzés link tisztítással együtt

A weboldalára mutató linkek forrását és horgony szövegét vizsgáljuk meg, illetve meghatározzuk melyek lehetnek a káros linkek.
A teljes körül link elemzés díja már elérhető: 15.000,-Ft -tól, a díjazásunk függ a weboldal indexelt oldalainak számától és a rájuk mutató linkek mennyiségétől.
A link eltávolítási árat csak a linkek ki elemzése után tudjuk megadni.

Média megjelenés esetén

Ami lehet blogoldalakon, vagy erős helyi vagy országos online média felületeken. A cikkes megjelenés (ez nem PR megjelenést jelent) ára függ a Domain Authority és egyéb bizalmi tényezőktől. Ez a legkelendőbb linkszerzési módszer, gyors megbízható és hatékony.
Ára: 5000,-Ft -tól vehető igénybe,

Sajtóközlemény

Ez első sorban sikerdíjas szolgáltatásunk, ami a közlemény megosztásának számától függ és attól milyen erős oldalak osztották meg a közleményt. Sajtóközlemény ára 30.000,-Ft -tól vehető igénybe mely tartalmazza közlemény témájának felkutatását, megírását és kiküldését is.

Vendég blog bejegyzés

Ez egy nagyobb kutatást igényel, mivel témánként nagyon eltérő lehet azoknak a weboldalaknak a száma ahová vendég bog bejegyzést tudunk elhelyezni.

Wikipédia szó cikk

Egy szó cikk és a hasznos tartalom melyre az adott wikipédia oldaláról mutat link. A díjazásunk itt is téma függő de egy átlagos téma díja 20.000,-Ft -ba kerül.

Tört linkek helyre állítása

Vannak esetek amikor csupán a tört linkek újra aktiválásával már képesek vagyunk olyan értékes linkekhez jutni amivel a helyezések javulni tudnak. A tört linkek általában a nem megfelelő weboldal költöztetés vagy egy nagyobb fejlesztés után jönnek létre amikor is a régi url nem lett átirányítva az új url-re.
Egyedi díjazással tudjuk vállalni a feladatot, mivel nem tudjuk előre milyen számú tört linkről van szó.

 

Kérje most személyre vagyis weboldalára szabott linképítés árajánlatunkat

E-mail: [email protected]
Telefonon: 06-70-521-3033

Share Button