Google Sites, ha egy ingyenes weboldalra van szükség!

Rate this post

Magyarország elmarad sajnos az Európai Uniós átlagtól és sokkal kevesebb kis cég van jelen megfelelő weboldallal az interneten. Persze az is haladás, ha legalább a Google Cégem szolgáltatáson létrehoztunk egy vállalkozások számára kialakított adatlapot, vagy ha a Facebookon elkezdtünk közösséget építeni szolgáltatásaink vagy termékeink köré.

Azonban egy cég számára rendkívül fontos, hogy a lehető legtöbb helyről megtalálható legyen az interneten is. Ezért a lehető legtöbb helyen jelenjünk meg: Facebook, Google+, Twitter, Pinterest, Instagram, Youtube és persze legyen saját webáruházunk, blogunk és bemutatkozó weboldalunk is.

Még a legtöbb közösségi oldal kezelése ma már kiadható webes marketinggel foglalkozó cégeknek és a webáruház motorok is bérelhetőek, a weboldalhoz általában fejlesztőkre van szükségünk. Amennyiben csökkenteni szeretnénk a kiadásainkat, mi magunk is kézbe vehetjük az irányítást és a fiókokon felül a weboldalunkat is megalkothatjuk a Google Sites, vagyis a Gsuite segítségével.

A Gsuite segítségével teljesen ingyenesen juthatunk minőségi, kereső optimalizált weboldalhoz a Google saját szolgáltatásainak köszönhetően.

Egyszerű és ingyenes weboldalkészítés a Google Sites segítségével

A Google Webhelyek segítségével eseményeket, klubtalálkozókat tervezhetünk, információkat oszthatunk meg, csapatprojekteken dolgozhatunk együtt és más családtagjainkkal is kapcsolatban maradhatunk.

A korábbi néven Google Sites ma már G Suite szolgáltatásként érhető el a Google kínálatában. Segítségével könnyedén készíthető webes tartalom, amelybe a szövegeken kívül; képeket, videókat, naptárakat, prezentációkat és fájlokat is megoszthatunk.

A Google egy tökéletesen keresőoptimalizált és mobilbarát weboldalt kínál fel számunkra, amelyet saját céljaink szerint alakíthatunk egyedivé. Készíthetünk céges weboldalakat, termékadatlapokat, promóciós kampányokat, események és projektek számára webhelyeket vagy egyszerűen magáncélra honlapokat. Mindezt tervezési vagy webfejlesztési szakmai tudás és tapasztalat nélkül.

A Google Webhelyek segítségével akár egy egész csapat dolgozhat össze és hozzáférhet G Suite tartalmakhoz, amelyek akár a Google Drive, a Google Dokumentum vagy a Google Naptár funkcióit is összevonhatják.

Google Webhelyek, kezdetek

Saját, automatikusan optimalizált weboldal percek alatt

Még egy webfejlesztői óradíj 5.000 – 15.000 Forint körül mozog és egy egyszerűbb weboldal elkészítésére is felszámolnak legalább 10 óra hosszát, addig a Google Webhelyek semmilyen díjat nem számol fel a weboldal készítő szolgáltatásaira.

Fontos, hogy egy egyszerű, letisztult és logikusan felépített weboldal készítő rendszert kapunk, az ingyenes regisztrációnkkal, ahol egy tapasztalatlan, kezdő is képes rövid idő alatt, látványos és optimalizált tartalmat előállítani.

A csupán alapvető számítógépes és internetes felhasználói szintet igénylő rendszerrel gyönyörű weboldalakat készíthetünk, amelyek egyszerre lesznek optimalizálva asztali számítógépre, táblagépekre, laptopokra és mobiltelefonokra is. A Google ingyenes weboldal készítő szolgáltatása a következő linken keresztül érhető el: https://gsuite.google.com

Share Button

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük