/* Error on https://www.kulcsszo.hu/wp-content/plugins/_%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20Ultimate_VC_Addons/assets/min-css/ultimate.min.css?ver=3.11.0 : Something went wrong: cURL error 52: Empty reply from server */

Google My Business, egy tökéletes és ingyenes adatlap cégeknek

Google Business, digitális
Rate this post

A Google My Business szolgáltatásával vállalkozásunk felkerülhet a keresőóriás saját cégadatbázisába, amely segítségével saját weboldal nélkül is megjelenhetünk a Google keresőben, méghozzá kiemelt helyen.

Ezek a Google Céges adatlapok közvetlenül jelennek meg az emberek számára, akik egy-egy adott cégre vagy azonos szolgáltatásokat végző vállalkozásokra keresnek rá. Ráadásul ezek a saját céges adatlapok nem csak a Google Keresések között kapnak kiemelt szerepet, hanem a Google Térképen is.

A Google My Business, vagyis a Google Cégem segítségével egyszerűen hozhatjuk létre saját cégünk adatlapját, frissíthetjük adatainkat és segítségével új ügyfelekre tehetünk szert. Saját adatlapunkat állandóan karbantarthatjuk, frissíthetjük és az ügyfelek így folyamatosan fognak visszatérni.

Ezekkel a céges adatlapokkal pedig rövid áttekintést nyújthatunk cégünkről, szolgáltatásainkról, termékeinkről, amelyekről akár állandó frissítéseket is közzé tehetünk. A híreink mellett különleges ajánlatokkal és eseménymeghívásokkal tehetjük színesebbé publikus tájékoztatónkat.

A Google My Business, amire minden vállalkozásnak szüksége van!

A Google Céges adatlapok bárki számára elérhetőek, így a rajta található, megosztott hasznos információk megkönnyítik számukra a kapcsolatfelvételt is. A cégünkről minden fontosabb információt megoszthatunk a nagyközönség számára. Többek között a telefonszámunkat, e-mail-címünket, weboldalunk és közösségi oldalaink elérhetőségét, illetve az üzletünk vagy telephelyünk pontos címét is.

Ezek az adatlapok többszörös előnyt is hoznak a vállalkozások számára, hiszen nem csak akkor jelennek meg, ha valaki hasonló témakörben keres szolgáltatót, hanem akkor is, ha konkrétan a mi vállalkozásunkra keresnek rá. Ráadásul a Google Maps-en is megjelenik a vállalkozásunk, a pontos címével és elérhetőségeivel együtt.

A kereső ügyfelek pedig egy gombnyomásra tudnak hívást kezdeményezni, útvonalat tervezni, webáruházunkat meglátogatni vagy akár adatainkat tovább osztani.

Google Cégem

A Google Cégem már magyar nyelven is elérhető!

A Google Business, már magyar nyelven is elérhető és teljesen ingyenes minden vállalkozás számára. A csatlakozás után megadott adataink és információink pedig attól kezdve kereshetőek és megtalálhatóak lesznek mind a Google keresőben, mind pedig a Google Térképben.

Az alapvető információink mellett megadhatunk árszintet vagy akár nyitvatartási időket is. Sőt! A Google minden nemzeti ünnepnap előtt értesít, hogy aktualizáljuk az időszakos, speciális időszakra vonatkozólag is az ünnepi nyitvatartásunkat.

A közösség erejét is felhasználhatjuk, hiszen vállalkozásunkat és szolgáltatásainkat véleményezhetik és értékelhetik is a vásárlóink, ügyfeleink, ráadásul akár fotókat is tölthetnek fel. Ezen funkciók pedig számtalan vállalkozás számára kiemelten fontos részét képezik a céges adatlapoknak.

A Google Cégem jóvoltából azonban a keresési statisztikákhoz is hozzáférünk, így arra is választ kapunk, hogyan találtak ránk a látogatók. Ahhoz, hogy cégünk felkerülhessen a Google vállalkozások közé, kezdjük a következő oldalon el csatlakozást: https://www.google.com/intl/hu_hu/business

Share Button

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük