/* Error on https://www.kulcsszo.hu/wp-content/plugins/_%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20Ultimate_VC_Addons/assets/min-css/ultimate.min.css?ver=3.11.0 : Something went wrong: cURL error 52: Empty reply from server */

Versenyek

Fülemüle 2014. informatika verseny

2014-ben ismét indul a Fülemüle országos informatika verseny. A megmérettetésen valamennyi magyarul beszélő általános iskolai és középfokú oktatásban résztvevő fiatal megmutathatja milyen informatika órát szeretne.

Az eredményesen szereplő tanulók értékes jutalmakat kapnak.

A jelentkezés, és az első versenyfeladatok beadásának határideje: 2014. január 27.

A verseny kiírása és versenyfeladatai letölthetők a verseny honlapjáról: kattints ide érte

A versenyzők az első fordulóban a szabad szoftverek, a másodikban pedig a fenntartó fejlődés témakörében készítenek, az oktatásban felhasználható prezentációkat. A színvonalas pályamunkák Creative Commons lincenc alatt letelhetők lesznek a verseny honlapjáról.

Bővebben

Motivátor Nagydíj a Lenovo tehetségkutató pályázata

A karrierépítéshez nem lehet elég korán hozzákezdeni, ám az is tény, hogy a sikerhez a megfelelő végzettség még korántsem elegendő. Az eredményekhez szükséges egy jó adag önbizalom, kreativitás, és természetesen kitartó munka. A most meghirdetésre került Motivátor Nagydíj leendő nyertese minden bizonnyal rendelkezik majd ezekkel a jellemvonásokkal, ugyanis a kezdeményezés éppen azt tűzte ki céljául, hogy olyan fiataloknak nyújtson segítséget, akik jó vállalkozási ötletekkel rendelkeznek, és hajlandóak is tenni a céljaik eléréséért.

motivator nagydíj
A pályázatban azok a fiatalok vehetnek részt, akik valamely hazai felsőoktatási intézmény aktív hallgatói, továbbá olyan 30 év alattiak, akik hajlandóak együttműködni egyetemistákkal a közös álmok megvalósítása érdekében. Teljesen mindegy, hogy milyen szakirány, vagy melyik évfolyam hallgatója a jelentkező, ami ennél sokkal fontosabb, az a piacképes, kreatív ötlet, amit a megfelelő formában tálalni is tudnak a fiatalok.

Bővebben

Év honlapja 2012 pályázat

Az év honlapja 2012 online marketingkommunikációs szakma pályázatára már lehet jelentkezni. A honlapon már elérhetőek a jelentkezés feltételei és az is, hogy mely kategóriákba várja a zsűri a honlapokat.

Év honlapja 2012

Bővebben