/* Error on https://www.kulcsszo.hu/wp-content/plugins/_%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20Ultimate_VC_Addons/assets/min-css/ultimate.min.css?ver=3.11.0 : Something went wrong: cURL error 52: Empty reply from server */

Sokan nem ismerik, pedig hasznos: bemutatkozik a Google Keep

Rate this post

Ki ne emlékezne még a sárga kis post-it ragasztós jegyzetekre amelyekkel különböző emlékeztetőket és teendőket jegyeztünk fel magunknak?! Most ugyanezt a lehetőséget kínálja a Google Keep, csak kicsit modernebb köntösben.

A Google Keep segítségével elmenthetjük gondolatainkat és bármilyen eszközön viszont láthatjuk azokat. Ezenkívül sokkal többre is képes mint egy egyszerű virtuális emlékeztető „post-it” lapocska!

A teendő appok széles skálája létezik már és sokan a Google Naptárban találták meg a lehetőséget, mint alternatív emlékeztető és feladat rendszerező, mégis, sokkal egyszerűbb és letisztultabb felületet biztosít a Google Keep, amely nem csak webes felületen és böngészőben érhető el, hanem az okostelefonos alkalmazásként is.

Mit tud a Google Keep?

A Google Keep emlékeztet ott és akkor ahol szükség van rá és amikor szükséges, hogy emlékeztessen. Ha kell akkor rendszeresen képes erre. Beállíthatunk helyalapú emlékeztetőt, listákat hozhatunk létre, feladatokat rendszerezhetünk vagy akár időalapú emlékeztetőket hozhatunk létre, hogy soha ne felejtsünk el semmit. Ezeket a listákat, emlékeztetőket pedig egyszerűen és gyorsan megoszthatjuk barátainkkal és családtagjainkkal is.

Az egyik legegyszerűbb módja a bevásárlásnak egy megosztott bevásárló lista, aminek egyes elemeit ha megvásároltuk, kihúzhatjuk a listáról. Erről egy másik családtagunk értesítést kap és látja, hogy neki még mit kell beszereznie, amit nekünk valamiért nem sikerült. Mindezt telefonálgatás és SMS küldözgetések nélkül.

A listákat, jegyzeteket könnyedén rendszerezhetjük és személyre szabhatjuk. Különböző tulajdonságokat rendelhetünk hozzájuk és színekkel tehetjük átláthatóbbá, amelyeket kategóriaként is használhatunk. Nem csak szövegeket, de képeket, listákat és hangüzeneteket is elhelyezhetünk jegyzeteinken.

Google Keep és a híres bevásárlólista

A Google Keep mindenhol elérhető

A Google Keep egyaránt elérhető asztali számítógépen, táblagépen és mobiltelefonos alkalmazás formájában is. Az eszközök pedig egymással szinkronizálódnak, így minden eszközünkön ugyanazt a tartalmat fogjuk látni. A Google Keep segítségével jegyzeteket és emlékeztetőket készíthetünk, akár írásban, akár szóban, hozzá fotókat készíthetünk és akár posztereket, nyugtákat, dokumentumokat őrizhetünk meg és oszthatunk meg ismerőseinkkel, rokonainkkal.

A Google Keep elérhető a https://www.google.hu/keep webcímen, ahol megtaláljuk a webes verziót, a Google Chrome kiegészítőt, az IOS verziót és az Androidos okostelefonos alkalmazást is.

A futurisztikus emlékeztetővel egyszerűbbé válnak a hétköznapok és gördülékenyebbé teszi az üzleti életet is. Nem kell ezentúl fejben tartani a találkozókat és cetliket sem kell írogatni ha bevásárolni megyünk. Osszuk meg tartalmainkat, rendezzük professzionálisan ügyeinket és intézzük hétköznapi teendőinket egyszerűbben, gyorsabban, kényelmesebben.

Share Button

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük