/* Error on https://www.kulcsszo.hu/wp-content/plugins/_%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20Ultimate_VC_Addons/assets/min-css/ultimate.min.css?ver=3.11.0 : Something went wrong: cURL error 52: Empty reply from server */

Google Docs, dokumentum szerkesztés kényelmesen, gyorsan, ingyen

Rate this post

Azok számára, akik nem akarják irodai programcsomagjukat eszközhöz kötni és elegük van a költséges Microsoft Office termékekből vagy keveslik az olyan alternatív ingyenes lehetőségek funkcionalitását mint a Libre Office és az Open Office, tökéletes funkcionalitást és díjmentes használatot kínál a Google Docs, vagyis a Google Dokumentumok. A Google Docs egy online irodai programcsomag, amely nem lassítja le a számítógépünket és nem foglal el felesleges gigabájtokat sem a merevlemezünkön.

A felhő alapú dokumentum szerkesztő mindazt kínálja amit egy hagyományos, asztali irodai programcsomagtól elvárhatunk. Ráadásul mindezt teljesen díjmentesen. Az elkészült dokumentumainknak pedig óriási tárhelyet is biztosít a Google Drive tárhelyünk. Egyedül egy Google fiókra van szükségünk a használathoz és már is hozzá kezdhetünk a dokumentumok szerkesztésének.

Nem csak dokumentumokat, hanem táblázatokat, diákat és űrlapokat is szerkeszthetünk a webes alkalmazás segítségével, akár magánszemélyként akár vállalkozásként egyaránt.

Több szerkesztő többet lát, avagy ezek a Google Docs előnyei!

A Google docsban más szerkesztőkkel ellentétben, nem csupán egy szerkesztő kezelhet egy dokumentumot. Noha a megosztásokkal korábban is lehetett másokkal közösen szerkeszteni egy fájlt, most akár valós időben egymással párhuzamosan is megtehetjük ezt. A rendszer közben jelzi a többi felhasználónak a módosításokat és azt is, melyik változtatást melyik szerkesztő eszközölte. Az intelligens szerkesztő pedig számtalan stíluseszközzel segíti a munkájukat, így még egyszerűbbé válik a szövegszerkesztés, a formázás, a betűtípusok kiválasztása, a képek, videók, linkek és táblázatok beszúrása is.

A dokumentumaink bárhol és bármikor könnyedén elérhetővé válnak. Megtekinthetjük őket mobilon, laptopon, táblagépen vagy akár asztali számítógépen is. A csapatban való közös munka pedig még hatékonyabbá teszi a szerkesztést. Az így szerkesztett dokumentumot bárkivel megoszthatjuk, valós időben szerkeszthetjük és megjegyzéseket is helyezhetünk rájuk. A felületen a csapattagok egymással cseveghetnek is, miközben dolgoznak a dokumentumokon. A Google Doks így online képes helyettesíteni a Word, az Excel és a PowerPoint funkióit.

A Google Dokumentumokkal a lehetőségek száma végtelen!

Legyen szó egy iskolai esszéről, komoly szakmai prezentációról vagy táblázatos adatbázis építésről, a Google Doks szolgáltatásai között minden lehetőséget megtalálunk amelyre szükségünk lehet. Akár komplett könyvet is írhatunk a Dokumentumok részben, melyek a felhőben tárolódva biztosan nem vesznek el, a Táblázatok menüpont alatt pedig különböző táblázatokat készíthetünk amelyekben minden logikai és matematikai művelet megtalálható, amely a kiértékelésekhez szükséges.

A Diák segítségével pedig egyszerűen prezentálhatunk akár magánszemélyként családtagjainknak és barátainknak a nyaralásunkról, akár vállalkozásban egy-egy termékről vagy szolgáltatásról üzleti partnereinknek.

Share Button

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük