/* Error on https://www.kulcsszo.hu/wp-content/plugins/_%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20Ultimate_VC_Addons/assets/min-css/ultimate.min.css?ver=3.11.0 : Something went wrong: cURL error 52: Empty reply from server */

Az időbeosztás új dimenzióját hozza el a Google Calendar

Rate this post

Nem csak cégeknek, hanem magánszemélyeknek is segít a Google Calendar, amely komplex megoldást nyújt az időbeosztásunkra, napjaink tevékenységeinek átláthatóbbá tételére. A Google Naptár funkciója egy tökéletes ingyenes eszköz lehet akár az ügyfélkapcsolatok, tárgylások, megbeszélések és más üzleti tevékenységek tervezésére és ütemezésére is, de akár szabadidős tevékenységek, magánórák, sportesemények vagy találkozók rendszerelésére is alkalmas.

A Google eszközöktől megszokhattuk már, hogy rendkívül praktikusak, sokoldalúak és általában ingyenesek is. Nincsen ez másképpen a Google Calendar esetében sem, amely egy integrált internetes naptár, amelyet akár egy egész csapat is kezelhet egyszerre. Segítségével nem csak az időbeosztásunkat optimalizálhatjuk, hanem a tervezésre szánt időnket is.

Számtalan funkciója segít a csapatban és egyedül végzett munkában. Az ingyenes Google Calendar itt érhető el: https://calendar.google.com

A Google Calendar képességei

A Google Calendar egy hagyományos naptár kinézetét ötvözi a modern technológiával, így akár napi és heti nézetet is választhatunk a hagyományos havi nézet helyett. A heti nézetben órákra bontva adhatjuk megy egy-egy eseményünket de akár napokra bontva is tervezhetünk. Az egyes események ismétlődőként is megadhatóak és akár felhasználókhoz is köthetőek.

Beállíthatjuk, hogy kivel, mikor és hogy hol leszünk az adott időben. Hozzárendelhetünk telefonszámokat, e-mail címeket és értesítéseket is egy-egy eseményhez. A különböző színek pedig segítenek még átláthatóbbá tenni a naptárunkat.

A Google Naptárba általános naptár események is importálhatóak, megjeleníthetőek. Így vallási ünnepek, állami ünnepek vagy jeles események is megjeleníthetőek rajta, de akár a névnapokat vagy az időjárást is megtekinthetjük egy-egy naphoz. A Google Calendart integrálhaták a Gmaillel, így képes automatikusan is elhelyezni eseményeket naptárunkban, például egy nyaralás lefoglalása kapcsán.

Bár magyarul még nem elérhető, angolul már képes mondatokból is eseményeket kreálni a Google Calendar. Értesítőt pedig ingyenesen tud küldeni ezekről a találkozókról, eseményekről akár push üzenetként, akár SMS-ként.

Az üzleti életet is megkönnyíti a Google Naptár

Nem csak a magánszemélyek életét könnyíti meg a rendszerező és időbeosztó naptár alkalmazás, hanem a vállalkozások mindennapjait is. A legtöbben ugyan az ingyenes változattal is frappánsan elboldogulnak és minden szükséges üzleti teendőt meg tudnak oldani, a Google fizetős változatban megcélozza a nagyobb cégeket is, akik számára plusz szolgáltatásokat is kínálnak. Ilyen extra szolgáltatás az erőforrások kezelése, amelynél az olyan eszközöket is kezelhetünk mint a projektor, a céges autó vagy a tárgyaló.

Szintén a céges felhasználást segíti, hogy a Google Calendar Connector Kit képes a Microsoft Exchange szerverről leolvasni információkat és vele tökéletesen együttműködni, illetve a szerver is elérheti a Calendar hasonló információit. A fizetős változatnál központilag szabályozható, az egyes adatok láthatósága, így védve a fontosabb adatokat a külső szemlélőktől.

A céges Google Naptár továbbá támogatja a saját domaint is, így a megfelelő DNS beállítások elvégzése után a naptárunk saját domain címünk alatt is elérhetővé válik. A céges változat további előnyeit a követező lapon gyűjtötte össze a Google számunkra: https://gsuite.google.hu/intl/hu/products/calendar/

Share Button

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük