/* Error on https://www.kulcsszo.hu/wp-content/plugins/_%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20Ultimate_VC_Addons/assets/min-css/ultimate.min.css?ver=3.11.0 : Something went wrong: cURL error 52: Empty reply from server */

Sumup kártyaolvasó, amit a KKV szektornak találtak ki

SumUp kártyaleolvasó KKV-knak
Rate this post

A Sumup kártyaolvasó terminál minden betéti és hitelkártyát el tud fogadni, emellett Bluetoth csatlakozással is üzemeltethető. Okostelefonokkal és tabletekkel is kompatibilis, így teljesen mobil módon alkalmazható az üzleti életben. Bárhol és bármikor képes a kártyák elfogadására, így akár piacokra és más egyéb mozgóárusító helyekre is bátran beszerezhető.

Tranzakciónként mindösszesen 2,75%-ot számítanak fel a vállalkozóknak és a bevételek közvetlenül a bankszámlára érkeznek. Egyéb költséggel nem jár a kártyaolvasó használata. Írásos szerződést sem kell kötni, így a papírmunka is kiküszöbölhető.

Hogyan lehet szerződést kötni sumup kártyaolvasóra és milyen csatlakozási feltételek mellett?

A kártyaolvasó terminált nagyon gyorsan be lehet szerezni, hiszen a szolgáltató oldalán egy rövid regisztrációval már el is indíthatjuk a folyamatot. A feliratkozás után a Sumup kártyaolvasó a fizetés után azonnal kiszállításra kerül, így azt pár nap múlva már a kezünkben tarthatjuk. Általában 3 és 5 nap a kézbesítési határidő a készülékre. A készülék megérkezése után már csak a beüzemelése van hátra, amely szintén igen egyszerű. A beüzemelése után már azonnal képes a tranzakciók kezelésére.

Mint már írtuk a 2,75%-os tranzakciós díj fizetendő valamint a kártyaolvasó ára, amely 9999 Ft+ÁFA. Semmilyen további költséggel nem kell számolnia a megrendelőnek. A cég még minimum terhelést sem határozott meg, így bármilyen kisvállalkozás bátran használhatja. Havidíj és induló költségektől teljesen mentes ez a profi kártyaolvasó. A készülék megérkezésekkor azonnal csatlakoztatni lehet a tablethez vagy az okostelefonhoz a Bluetoth segítségével. A beüzemeléshez semmi másra nincsen szükség, mint az applikációra.

Hogyan lehet beüzemelni a sumup kártyaolvasót?

Sumup kártyleolvasó

A beüzemeléshez meg kell nyitni a SumUp App-et és be kell jelentkezni a jelszóval és az email címmel, amit regisztrációkor már egyszer megadtunk. 1000 Forintos összeget kell beütni a készülékbe és a Terhelés opciót kiválasztva máris elindul a beüzemelés. Ekkor a kártyaolvasó automatikusan bekapcsol és kéri, hogy erősítsük meg az azonosítót. A kapcsolódás opciót kiválasztva első körben győződjünk meg arról, hogy a kártyaolvasó hátoldalán szereplő három számjegy azonos-e az applikációban találhat 3 számjeggyel. Ha igen akkor a kapcsolódás sikeres lesz.

A fiókadatok szinkronizálása után mindösszesen 2 perc kell ahhoz, hogy végre élesben is használhassuk a leolvasót. A leolvasó elfogadja az érintéses, a behelyezéses és a kártyalehúzásos tranzakciókat is, így biztosak lehetünk abban, hogy a vállalkozásnak mindenki ki tudja fizetni az adott termék vagy szolgáltatás ellenértékét. Amennyiben kéri a pin kódot akkor azt a már jól megszokott módon meg kell adni és a tranzakció máris sikeresen zárul. A sikeres fizetés után a bevétel 3 illetve 4 munkanapon belül kerül a kártyaolvasó vállalkozás bankszámlájára.

Milyen kártyákat fogad el és milyen általános kezelési feltételek mellett lehet üzemeltetni?

Sumup kártyleolvasó

A sumup kártyaolvasó a Mastercard és a Visa hitelkártyákat valamint a V PAY és a Maestro betéti kártyákat tudja kezelni. A kártyát mindösszesen 1-2 másodpercig kell a leolvasó kijelzőjéhez érinteni és a chipes kártyákat behelyezni a leolvasóba. Figyeljünk oda, hogy a chip mindig felénk nézzen. -10 és +45 Celsius fok között bármilyen helyzetben képes a működésre, így akár a leghidegebb napokon is bátran használhatjuk a karácsonyi vásári forgatagban.

Nyáron a rekkenő hőségben pedig a fagylaltokat is árusíthatjuk bankkártyás fizetési mód felajánlása mellett.

Ennek az egyszer készüléknek a segítségével számtalan vásárlóra lehet szert tenni, hiszen Magyarországon is egyre többen részesítik előnybe a kártyás fizetést. Oka, hogy nem jár költséggel és nagyon gyorsan segít a fizetések lebonyolításában.

Share Button
Címkék: sumup,

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük