/* Error on https://www.kulcsszo.hu/wp-content/plugins/_%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20Ultimate_VC_Addons/assets/min-css/ultimate.min.css?ver=3.11.0 : Something went wrong: cURL error 52: Empty reply from server */

Több millió vállalkozás használja sikeresen, a Facebook Oldalkezelő alkalmazását

Rate this post

A Facebook előnyeit már évek óta használják ki a magyar vállalkozások is, hiszen a benne rejlő lehetőségek szinte már határtalanok.

A potenciális ügyfeleket és vásárlókat is megszólítani képes platformon ma már számtalan olyan funkció segíti a vállalkozásokat, amivel saját Facebook üzleti oldalukat, és ezáltal saját vállalkozásukat is, sikerre vihetik.
Vannak azonban olyan vállalkozások is, akik nem csak egy, hanem több Facebook üzleti oldalt is kezelnek egyszerre, hogy ügyfélkörüket megfelelően kiszolgálják.

A webes felületen mindenki megtalálja azokat a funkciókat, amivel akár egyszerre több tucat Facebook oldalt is kezelni lehet, ám ezek között a váltogatás és az átláthatóság nagy számú oldal esetén már körülményessé válhat, ezért a Facebook megalkotta, a mobil eszközökön is elérhető Facebook Oldalkezelő applikációját, ami már Android és IOS okostelefonokra is elérhető.

 

Facebook oldalkezelő alkalmazás igérete

Az oldalkezelő alkalmazással a Facebook azt ígéri, hogy a vállalkozók naprakészek maradhatnak és azonnal kapcsolatba léphetnek ügyfeleikkel. Erre több lehetőség is a segítségünkre áll. A Facebook Oldalkezelő alkalmazással frissítéseket, fényképeket és videókat tehetünk közzé, majd követhetjük és kezelhetjük a hozzászólásokat melyek ezekre a bejegyzéseinkre érkeznek.

A posztokra való hozzászólás írásán kívül, lehetőségünk van az oldal számára küldött üzenetek olvasására, megválaszolására is.

Az alkalmazás képes rá, hogy az oldalon végzett különböző tevékenységekről értesítéseket kapjunk, illetve tippekkel és emlékeztetőkkel is segíti a munkánkat. Az Oldalkezelő alkalmazásba beépített oldal elemző rész is található, ahol a statisztikákat követhetjük nyomon, de a beállításokkal teljesen személyre szabhatjuk oldalunkat és akár új adminisztrátorokat is kinevezhetünk ezek kezelésére.

A Facebook oldalkezelés mindig kifizetődő!

Egyre több magyar vállalkozás is aktívan használja az idehaza legismertebb és legnépszerűbb közösségi portált és annak lehetőségeit. Néhány éve még nem is gondoltuk volna, hogy ennyi üzleti lehetőség is rejtőzik az oldalkezelésekben.

A Facebookra nem csak mint hirdetési platformra kell gondolnunk, ahol különböző célzásokkal a legpotenciálisabb ügyfeleket is elérhetjük, hanem egy olyan, közösségépítő rendszerre, ahol megerősíthetjük vállalkozásunk pozícióját és növelhetjük a márkahűséget.

A megfelelő Facebook oldal kezeléssel ugyanis nő a vásárlói elégedettség is.
Az elkényelmesedett világunkban ma már sokkal inkább keresik fel azokat a cégeket az internetezők, akiknek van

Facebook oldaluk, mint azokat akik csupán weboldallal vagy még azzal sem rendelkeznek. Ez részben annak köszönhető, hogy a Facebook-on közvetlenül küldhetünk üzenetet egy-egy vállalkozásnak is. Egy statisztikai kimutatás szerint, az emberek 53%-a nagyobb valószínűséggel vásárolna olyan üzletben, ahol közvetlenül kapcsolatba kerülhet a vállalkozással. Sokan ma már nem szeretnek telefonálni, ezért a Facebook üzenetküldője tökéletes megoldást kínál a vállalkozások számára, a vásárlóikkal való kapcsolattartás lebonyolítására.

A Facebook Oldalkezelő alkalmazása segíti a vállalkozásokat

A Facebook felmérése szerint az emberek 61%-a szeret személyre szabott ajánlatokat kapni üzenetek formájában. Ezért az oldalkezelő alkalmazásban is lehetőségünk van olyan egyedi megoldások kialakítására, mint a vásárlás, az időpont foglalás lebonyolítása vagy tájékoztatás a termékekről, árakról, szolgáltatásokról.

Az automatizált üzenetküldés költséghatékony megoldás és gyors módja annak, hogy a leendő ügyfeleket minél magasabb színvonalon informáljuk és szolgáljuk ki, ezzel növelve az elégedettségüket.

A Facebook oldalkezelő alkalmazás számtalan funkcióval bővelkedik, amelyek az oldalkezeléshez szükségesek. Az Oldalkezelő célja az ismertség növelése, a kapcsolatok építése és a több, hűséges vásárló megszerzése. Ezt pedig a Facebook oldalunkkal tudjuk elérni, hiszen a Facebook üzleti oldalunk képviseli vállalkozásunkat a Facebookon.

A platform számtalan lehetőséget kínál, hogy a fizikai üzlethez hasonló módon, barátságos és segítőkész kiszolgálásban legyen része ügyfeleinknek, vásárlóinknak. A pozitív élmény hatására pedig nő az vásárlói elégedettség és az ajánlások révén növekszik a vásárlói kör is.

Mit csinálhatunk az alkalmazással?

Az oldalkezelő alkalmazással gyorsan és egyszerűen tekinthetjük meg ügyfeleink hozzászólásait, üzeneteit, böngészhetjük az oldal statisztikáit és kiértékelhetjük bejegyzéseink hatékonyságát. Minél több időt szánunk a Facebook oldal kezelésére, annál kifizetődőbb lesz a befektetett idő.

Az oldal kezelés pedig ma már nem csak asztali gépről, hanem mobiltelefonról is elérhető. Így már szinte bárhol kapcsolatba léphetünk az ügyfelekkel az üzenetek alatt, kezelhetjük az értesítéseket és azonnal reagálhatunk is rájuk, ha szükséges.

Elemezhetjük a számokat, hogy a lehető leghatékonyabb stratégiákat tudjuk alkalmazni, de ugyanitt az oldal beállításait is személyre szabhatjuk. Minden szükséges dolgot egy helyen megtalálunk, így akár a céges névjegyünket is szerkeszthetjük a 10 órai kávészünetben vagy két tárgyalás között. A Facebook oldal és a célközönségünk pedig hálás lesz, hogy törődünk vele!

Share Button

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük