/* Error on https://www.kulcsszo.hu/wp-content/plugins/_%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20Ultimate_VC_Addons/assets/min-css/ultimate.min.css?ver=3.11.0 : Something went wrong: cURL error 52: Empty reply from server */

Új funkcióval bővül a Google szolgáltatás palettája

Rate this post

A Google kereső most már arra is képes, hogy leveleink, és fájljaink között keressen. A bővítés ugyan még csak a tesztelők számára elérhető, ám ezt csak akkor lehet használni, ha az adott felhasználó be van jelentkezve saját Google-fiókjába. A keresőmotor a Gmail-ben végrehajtott kereséskor a levelezésekből, a Google Drive-on tárolt fájlokból is képes találatokat felmutatni. A tesztelők az adott kifejezések első betűinek begépelésekor is találatok érhetnek el.

Hasznos értelem érzelmek nélkül

A keresőmotor annyira értelmes, hogy ha valaki például a keresőmezőbe a „Görög képek” kifejezést üti be, akkor az összes Görögországgal kapcsolatos levelezésünket képes megjeleníteni (amiben a görög kifejezés megtalálható).

Irodáktól érkező leveleket, foglalásokat, ajánlatokat. A talált információkat a Google, strukturáltan képes megjeleníteni.

A Google tájékoztatása szerint a keresések a jövőben még tovább okosodnak, még hatékonyabban fogják szolgálni a felhasználókat. Bárki csatlakozhat a teszt időszaka alatt a Google által felkínált címen, ám a csatlakozási szándékot meg kell erősíteni, hiszen a privát adatokban fog keresni az új funkció. Az augusztusi tesztelésen résztvevők már pozitív visszajelzésekkel is szolgáltak, hiszen a kereséseket sokkal rövidebb idő alatt tudják így végrehajtani.

Share Button

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük