/* Error on https://www.kulcsszo.hu/wp-content/plugins/_%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20Ultimate_VC_Addons/assets/min-css/ultimate.min.css?ver=3.11.0 : Something went wrong: cURL error 52: Empty reply from server */

Virtuális szerver bérlet előnyei

Rate this post

A virtuális szerverek – a modern technológia egyik eszközeként – nagy segítséget nyújthatnak bármely felhasználó és cég számára, akik nem költenének saját szervergépre, de adataikat mégis biztonságos környezetben kívánják tárolni. A www.bix2.hu különböző szerver bérlet és virtuális szerver konstrukcióra kínál megoldást.

A BIX2 saját fejlesztésű okos telefon alkalmazásával már mobiltelefon segítségével is elérhető szerverünk, amelyről azonnali újraindítás, leállítás és konzol igénylés is kérhető – Android-ra és iPhone-ra egyaránt letölthető.

Vituális szerver bérlés


Az alkalmazás segítségével folyamatosan monitorozható szerverünk állapota, az értesítések push notification, e-mail és sms formájában is azonnali tájékoztatást adnak.

A költséghatékony és egyszerű szolgáltatás segítségével rengeteg kellemetlenségekkel járó ügyintézéstől lehet megszabadulni.


A virtuális szerver bérlésről bővebben érdemes tájékozódni a www.bix2.hu oldalán, amelyről az ingyenes Szerver Figyelő alkalmazás is letölthető – így szerverünkről folyamatos visszajelzést kapunk a nap 24 órájában, ügyfélszolgálat igénybevétele nélkül!

Share Button

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük