Több mint 20 kiváló WordPress affiliate (marketing partnerprogram) sablon

Rate this post

A több mint 20 legjobb WordPress affiliate sablon megtalálása nagyon nehéz munka. Két-három éve folyamatosan az affiliate oldalak (társwebhelyek) nagymértékű fellendülését tapasztalhatjuk, az emberek ezeken az oldalakon reklámoznak minden elképzelhető terméket. Az e-könyvektől a késekig el ezeken a weboldalakon számos termék megtalálható. És a legjobb az egészben, hogy az emberek stabil bevételi forrásokat is gyűjthetnek. Első látásra bonyolultnak tűnik az ilyen típusú oldalak létrehozása, de egyáltalán nem az.

Mivel az affiliate oldalak (társwebhelyek), különösen az Amazon, az Ebay, az utazási, a fogyással foglalkozó, a Click bank, valamint a Commission Junction oldalak egyre nagyobb növekedési trendet mutatnak, a sablonfejlesztők is egyre magasabb színvonalú WordPress affiliate sablonok megalkotására törekednek. A lista összeállításakor mi magunk is több száz jól mutató WordPress affiliate sablont találtunk. Némelyik közülük ingyenes volt, néhány pedig nem. A továbbiakban azokat az affiliate marketinghez szükséges legújabb és legjobb WordPress sablonokat mutatjuk be Önöknek, amelyekkel akár egy pillanat alatt létrehozhatjuk és működtethetjük a weboldalunkat, minimális trükkökkel.

Az affiliate marketingszakemberek könnyedén beállíthatják az affiliate áruházaikat, az affiliate marketing blogjaikat és az affiliate marketing vállalataikat, illetve egy olyan recenziós oldalt is létrehozhatnak, amelyeken az általuk kedvelt affiliate termékeket reklámozhatják a legjobb affiliate hálózatokon keresztül. Ezek a WordPress recenziós sablonok könnyen növelhetik az affiliate értékesítéseinket és jutalékainkat, amennyiben olyan online affiliate programokat alkalmazunk, amelyek affiliate hirdetéseket, beágyazott affiliate kódot tartalmaznak, vagy a kattintás általi fizetést lehetővé tévő affiliate programot használnak.

Ne feledjük, hogy egy jó affiliate WordPress sablonnak szépnek, gyorsnak, a SEO-nak, illetve a hirdetéseknek megfelelően optimalizáltnak, valamint könnyen telepíthetőnek és karbantarthatónak kell lennie.

Affiliate vagyis partnerprogram WordPress sablonok amiket érdemes használni

REHub

A REHub egyike azon csodálatos, modern, hibrid WordPress sablonoknak, amelyet magazinok, blogok, recenziós oldalak, illetve keresési alternatívák számára hoztak létre. Ugyanakkor egyike az affiliate marketinghez szükséges legjobb WordPress sablonoknak is. Trendi divatokra, tartalmakra összpontosít, és teljesen más választási lehetőségeket kínál az affiliate jövedelmek, recenziós weboldalak és e-boltok számára. Így számos olyan weboldal esetében hasznosíthatjuk, mint az önálló blog, a keresőportál, a recenziós rendszer, vagy a hírmagazin, az összehasonlító weboldal és a digitális árukereső.

A nagy mennyiségű, teljesen különböző tartalmi blokkok és a csodás tartalmak bemutatását szolgáló rövid kódok segítségével könnyedén megalkothatjuk a saját alapterveinket is.

SmartReviewer

A SmartReviewer a WordPress egyik legjobb recenziós affiliate sablona. Átlátható, rugalmas és teljes mértékben rokonszenves. Csak megjelenítjük a különböző kategóriájú termékeinket a weboldalon, ellátjuk őket a megfelelő affiliate linkekkel, és már kész is vagyunk. Emellett, ha egy felhasználó azután vásárol egy adott terméket, miután a recenziós linkünkre kattintott, még jutalékot is kapunk. A sablon kétféle besorolással rendelkezik – vagy egy recenzióval, vagy egy olyan átlagos felhasználói minősítéssel láthatjuk el, amelyek segítségével a felhasználók hozzászólásokat, megjegyzéseket is közölhetnek.

Clipper

A Clipper a WordPress legjobb affiliate kupon sablona. Ezt a sablont rendkívül egyszerű beállítani, és annyira erőteljes, hogy egy pillanat alatt nemcsak online elérhetőek lehetünk, de perceken belül több százezer kupont is szerezhetünk. A Clipper felhasználók növekedésével, és egy igazán aktív közösség megteremtésével biztosak lehetünk abban, hogy a Clipper maradandó lesz.

Splash

A Splash a bloggerek legjobb barátja. Segítségével könnyedén átvizsgálhatjuk vagy besorolhatjuk a különböző termékeket és szolgáltatásokat, ha használjuk a beépített felülvizsgálati funkciót. A Splash-t úgy alakították ki, hogy egy tetszetős dizájnnal rendelkezzen, és minden általunk kialakított helyzethez alkalmazkodjon. A fluid grid (folyékony rácsszerkezet) azt biztosítja, hogy a készülék típusa és a böngésző mérete soha ne jelentsen akadályt.

AffiliateBoard

Az AffiliateBoard a WordPress második legfélelmetesebb, legklasszabb sablona. Arra összpontosít, hogy magas minőségű oldalakat hozzon létre az affiliate és internetes marketingszakemberek számára. Ez a sablon továbbá azok számára előnyös, akik az affiliate vagy termék recenziós weboldalaikat kevés kattintással és minimális erőfeszítéssel szeretnék létrehozni. Rendkívül könnyű beállítani és használni is.

Bookstore

A Bookstore egy olyan egyszerű, rokonszenves WordPress-en belüli WooCommerce webáruház sablon, amely könyves részlegek, könyvtárak, könyvesboltok, digitális termékek, e-könyvek vagy különböző szoftveralkalmazások számára lehet alkalmas. Ugyanakkor olyan affiliate oldalak létrehozásához is segítséget nyújthat, amelyek az Amazon és B&N típusú webáruházak oldalaira linkelnek. A Bookstore minden modern mobil eszközzel kompatibilis. Mivel az eCommerce-hez tartozik, ez is portfóliót tartalmaz.

Koupon

A Koupon egy teljesen egyedi, rokonszenves, prémium clipper child sablon, egyszerű, intuitív dizájnnal, beépített revolution slider bővítménnyel és rengeteg más funkcióval, opcióval ellátva.

CouponPress

Alkossunk szép, keresőbarát kupon kódokkal ellátott weboldalakat minél egyszerűbben a CouponPress segítségével. Az affiliate kuponokhoz, ajánlatokhoz, nyomtatható kuponokhoz és sok más programhoz is számos beépített támogatást tartalmaz.

Coupon

Kapcsolódjunk az affiliate marketinghez a saját kupon kódunkkal ellátott honlapunkkal! Kezdjük a saját kuponos honlapunk elkészítését a WordPress könnyen kezelhető, egyszerűen személyre szabható, SEO barát, rokonszenves kupon sablonával!

Compare

A Compare egy erőteljes, professzionális, prémium WordPress árösszehasonlító sablon. Számos olyan lenyűgöző, személyre szabható opcióval és alkalmazással rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a látszat és érzékelhetőség szabályozását, valamint a termékek megjelenítésének ellenőrzését is.

ComparisonPress

A ComparisonPress a WordPress olyan árösszehasonlító sablona, amely lehetővé teszi, hogy árösszehasonlító weboldalakat alkossunk, és az affiliate jutalékot online gyűjtsük be.

Stored

A Stored megkönnyíti, hogy az értékesítés megkezdése előtt a termékeinket elől és középen helyezhessük el. Az affiliate mód továbbá azt is lehetővé teszi az affiliate partnerek számára, hogy a termékeinket és a ’vásárolj most’ gombot az affiliate link segítségével más weboldalakon is megjeleníthessük. Olyannyira egyszerű, mint a másolás és beillesztés (copy and paste).

Haute

A Haute megkönnyíti, hogy az értékesítés megkezdése előtt a termékeinket elől és középen helyezhessük el. Felsőkategóriás divatot teremthet a világnak. Az affiliate mód továbbá azt is lehetővé teszi az affiliate partnerek számára, hogy a termékeinket és a ’vásárolj most’ gombot az affiliate link segítségével más weboldalakon is megjeleníthessük. Olyannyira egyszerű, mint a másolás és beillesztés (copy and paste).

Daily Dail

A Daily Dail messze a legegyszerűbb és legolcsóbb módja az üzleti weboldalak létrehozásának. Mindent magában foglal, amire egy ilyen típusú oldalt létrehozó felhasználónak szüksége lehet.

Auction Press

Az AuctionPress egy olyan aukciós sablon, amely a WordPress erejét kihasználva egy „indulásra kész”, SEO barát aukciós weboldal percek alatti létrehozását teszi lehetővé, akár programozási ismeretek nélkül!

Auction Theme

Kezdjük a saját aukciós weboldalunk létrehozását a WordPress egyszerűen kezelhető, könnyen személyre szabható, vadonatúj aukciós sablonával!

ForumEngine – egy okos átalakítás a közösségi oldalak számára

Recenziós üzleti weboldalak tervezésében gondolkodunk? Akkor a ForumEngine a tökéletes sablon a számunkra! Egyáltalán nem számít, hogy milyen termékeket kívánunk ismertetni (vendéglátói szolgáltatások, autók, mobiltelefonok stb.), és milyen témákról hagyjuk az embereket beszélni, mert a ForumEngine egy olyan egyszerű WordPress weboldal létrehozását teszi lehetővé, amely egy teljes értékű fórum és recenziós rendszert hoz működésbe mindössze néhány perc alatt.

Rethink

Íme egy termék recenziós sablon a WordPress felhasználóknak, amely nemcsak felhasználóbarát, de könnyen beállítható és egyszerűen személyre szabható az internetes marketingesek és a WordPress felhasználók számára.

Courtier

Ismerjük meg a Courtier-t, amely egy csodás WordPress sablon az affiliate marketingesek számára. Építsük és bővítsük az affiliate marketing üzleteinket könnyen!

InReview

Az InReview egy olyan fejlett recenziós sablon, amely megengedi, hogy a WordPress blogjainkat egy teljesen működőképes minősítő honlappá alakítsuk át. Az egyéni testreszabások és az integrált felhasználói recenziós rendszer segítségével a sablon a termékek egyszerű minősítését is lehetővé teszi. Ugyanakkor olyan beépített affiliate-okot és egyéni alkalmazásokat is tartalmaz, amelyek segítik a konverzió növekedését is.

Dealicious

A Dealicious a legjobb választás az online üzleti oldalak számára. A sablont egy olyan férfias stílussal tervezték nagyméretű képek segítségével, amely megelemli a látogatók adrenalin szintjét és az ajánlatok elfogadására ösztönzi őket.

Viper

A Viper egy ingyenes (nem kereskedelmi felhasználású) WordPress affiliate könyvtár sablon. Egy olyan WordPress 3+ kész sablon, amely a testreszabható menühöz, posztokhoz, célrendszerekhez és képhirdetésekhez, valamint jQuery kép sliderekhez hasonló alkalmazásokkal rendelkezik a honlapon. A sablon ugyanakkor egy panel opciót is kínál.

Használta már a több mint 20 legjobb WordPress affiliate sablon valamelyikét? Kérjük, írja meg nekünk a véleményét, és ossza meg a bejegyzést a barátaival, ismerőseivel!

Share Button

2 hozzászólás Leave new

Nagyszerű, tartalmas és hasznos cikk, köszönöm.

Válasz

Szívesen,

Van olyan partnerprogram amit másoknak is jó szívvel tudnál ajánlani, és ha igen miért?

Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük