/* Error on https://www.kulcsszo.hu/wp-content/plugins/_%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20Ultimate_VC_Addons/assets/min-css/ultimate.min.css?ver=3.11.0 : Something went wrong: cURL error 56: OpenSSL SSL_read: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading, errno 0 */

Google Magyarország, segítség már magyarul is

Bővül a Google Magyarország
Rate this post

A Google nevét már mindenki ismeri, aki valaha is internetezett. Nem is csoda, hiszen az egyik legnagyobb internetes keresőrendszer a világon. Az összetett kereső képes saját kereső algoritmusai segítségével a világhálót feltérképezni és a hivatkozások erőssége alapján egy-egy keresendő kifejezésre, rangsorolt listát visszaadni.

A keresőt a mai napig tökéletesítik és a webmesterek állandó harcot vívnak a kereső robotokkal, amelyek előrébb vagy hátrább sorolhatják a weboldalakat, blogokat vagy webáruházakat a számukra aranyat érő kulcsszavakra.

Az üzleti oldalak ugyanis jelentős bevételt szerezhetnek a Google organikus látogatóiból, ha a keresőben jól pozicionálják magukat. Szerencsére ez nem csak a külföldi keresőket és weboldal tulajdonosokat érinti, hanem jó ideje már a magyar internetes társadalmat is. A Google ugyanis különálló domainen érhető el a magyarországi laskosság számára. A Google Magyarország webcíme a https://google.hu ahol elsősorban, a magyar nyelvű weboldalak közül keresgélhetünk.

Több tucat funkciót kínál a Google Magyarország

A magyarok számára már több mint 20 alapszolgáltatást kínál saját nyelven, azaz magyarul a Google, köszönhetően a saját fordítóiknak és a számtalan magyar nyelvű dolgozóiknak. A Google azonban nem csak mint munkahely kiemelkedő, hanem mind weboldal is, hiszen a Google a világ legnépszerűbb keresőrendszere és az egész világ leglátogatottabb honlapja is egyben.

A magyar nyelvű Google kereső is képesa HTML oldalakon felül, még további 13 fájltípusban is keresni, így az egyszerű szövegfájlokban, PDF fájlokban, Word dokumentumokban és Excel táblázatokban is. Nem csoda tehát, ha a Google keresője naponta több mint 200 millió keresést szolgál ki, teljesen ingyenesen.

A Google legnépszerűbb magyar nyelven is elérhető szolgáltatásai közé tartozik: Google kereső, a Youtube videóportál, a Google Fordító, a Google Térkép, a Gmail levelező, a Google Drive, a Google Naptár, a Google+ és a Google Fényképek is. Ezenkívül számtalan más, neves applikációt és webes programot érhetünk el vele magyar nyelven még ingyenesen. Ilyen népszerű alkalmazások a Google Dokumentumok, a Blogger, a Google Cégem, a Hangouts, a Google Keep, a Google Earth és a Google Tanterem is.

A Goole Magyarország új lehetőségeket teremt!

Ha vállalkozásfejlesztéshez vagy karrierépítéshez vagy más területen lenne szükségünk további képzésre, a Google magyarul is képes ebben segíteni. Az ingyenes kurzusok, eszközök és személyes konzultációk segítségével akár kiváló marketing anyagokat állíthatunk össze, felkészülhetünk a következő álom munkánkra, megtanulhatjuk a közösségi média használatát, optimalizálhatjuk az időbeosztásunkat vagy elmélyülhetünk a Google Analytics-ben.

Ha hozzá szeretnénk kezdeni, csak kattintsunk a következő linkre: https://grow.google/intl/hu

Azonban ha valaki mégis a Google Magyarország elérhetőségeit keresné, annak a https://www.google.com/intl/hu_hu/contact weblinket kell meglátogatnia, ahol az összes magyarul is elérhető szolgáltatás közül választhatjuk ki a kérdéskörünknek megfelelőt.

A termékek és szolgáltatások közül akár magyar nyelvű terméktámogatást is kaphatunk és olvasgathatunk a magyar nyelvű dokumentációban vagy megtekinthetjük a magyar nyelvű Gyakori kérdésekre adott oldalt is.

Share Button

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük