/* Error on https://www.kulcsszo.hu/wp-content/plugins/_%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20Ultimate_VC_Addons/assets/min-css/ultimate.min.css?ver=3.11.0 : Something went wrong: cURL error 52: Empty reply from server */

Google trükkök a 2016 Rió olimpiai eseményekről

Google trükkök a 2016 olimpiával kapcsolat
Rate this post

Ugyan a Google Wallet nem jut nagy szerephez Rióban, de a mobilok nyújtotta lehetőségek ezen túl is kiemelt jelentőséggel bírnak majd. A fejlesztő cégek fantáziáját is megmozgatta az olimpia, így több applikáció és különféle Google trükkök közül is válogathatnak azok, akik mindig naprakészek szeretnének lenni a neves sporteseménnyel kapcsolatban.

A fizetési versenyt Rióban a Visa fölénnyel nyerte, s a népszerűség érdekében mindent meg is tett, hiszen érintős terminálokkal és NFC-s karkötőkkel lépten-nyomon találkozni az olimpiai városban. S bár a fizetés terén a Google valóban nem rúghat labdába, de a tájékoztatás területén nagy valószínűséggel vezető helyhez juthat. Erre mi sem jobb példa, mint az, hogy a Google hivatalos blogján arról olvasni, hogy minden Google-termékben találkozni lehet majd az olimpiával. Az sem akadály, ha nem lehetünk jelen személyesen Rióban, ugyanis a cég kamerás hátizsákjával szurkoló hivatásos turista segítségével a stadionokban is körül lehet nézni. A Google trükkök sokszínűségének köszönhetően egyetlen eseményről sem maradunk majd le.

 

Trükkös Google alkalmazása

A Google applikációja értesít az olimpián zajló legfontosabb történésekről és eseményekről, ráadásul a keresőben friss eredményekkel és érmek nézeteivel találkozhatunk. Ha lemaradtunk volna egy-egy versenyszámról, akkor a YouTube-on elérhetjük a hivatalos olimpiai összefoglalókat. S ha nem lenne elég a híradókban is látható tájékoztatás, akkor lehetőség nyílik arra is, hogy életszagú felvételeken keresztül pillantsunk be a neves rendezvényre. Ehhez a Google Rióba utaztatott 15 ismert és sokak által kedvelt YouTube-sztárt, akik rendszeresen közvetítenek az olimpiáról.

Lehetőségekben tehát nincs hiány, a Google trükkök segítségével minden sportrajongó követheti az eseményeket szinte percről-percre.

A magyar eredményeket, információkat napi eseményeket ide kattintva tudhatjuk meg a leggyorsabban.

 

Share Button

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük