/* Error on https://www.kulcsszo.hu/wp-content/plugins/_%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20Ultimate_VC_Addons/assets/min-css/ultimate.min.css?ver=3.11.0 : Something went wrong: cURL error 52: Empty reply from server */

Lejáró domain nevek a PR cikkes weboldalak készítéséhez

lejáró domain nevek a pr cikkes oldalakhoz
Rate this post

Van egy teória a magyar linképítéssel foglalkozók között, ez pedig nem más, mint az, hogy a weboldalunkra mutató linkek, bejövő linkekhez az a járható út, hogy lejáró domainokat vásárolnak fel és PR cikkek tömegét helyezik el rajta. Leginkább wordpress cms-el, amivel ugyebár könnyedén tudunk weboldal készíteni.

Az így készült weboldalakról, linkerejéről, történetéről és arról, hogy mi miképpen gondolkozunk arról, hogy a lejáró domain nevek megszerzése és a linképítés PR cikkek milyen veszélyeket és tanúságot rejt magában. Talán még ennyire őszintén erről sehol sem olvashatott idáig.

PR cikkes linképítés = bloghálózat építés?

Egyértelműen nem jelenthetjük ki, hogy a PR cikkes weboldalak létrehozása egyenlő lenne a bloghálózat kiépítésével, de ha ez túlzásba van véve semmi kétségünk nem lehet e felől.
Lehet ezt szépíteni, hogy hát a Google ezt elfogadja de idági csak ez a magyar nyelvterületre érvényes mert az elmúlt évek során a lengyel, görög, német, angol link hálózatokat felgöngyölítette és le is büntette.

Milyen értékei vannak a lejárt domaines oldalaknak?

Az ezekre a lejárt domainre újra felépített weboldalakra mutató linkek az évek során alakultak ki, a régi tartalomnak köszönhetően. Így rendelkeznek bizonyos link erővel. A kérdés az, hogy a jövőben fognak-e kapni linket? Ez egy költői kérdés, de akik csak ebben gondolkoznak, azok valószínűleg csak hasonló weboldalakról fogják erősíteni ezeket is.

Kinek van erre energiája?

Azt gondolhatjuk, hogy felépítünk egy weboldal, és rakunk rá tartalmakat. És ez után mi lesz velük?

  • Idő hiányában marad úgy sok-sok éven keresztül
  • Pár új cikkel, tartalommal gazdagodik de nem többel
  • Bele ad apait anyait és rendszeresen frissíti tartalommal és hírlevél címlistát gyűjt és közösségi marketinggel közösséget is és plusz forgalmat irányít rá

Melyikre lesz kapacitása 5-10db de akár +1db weboldal esetében?

Ennyi pénze van erre?

A lejáró domain megvásárlása nem kerül sokba és az éves tárhely díja sem egy vagyon, de 5-10db domain esetében az éves költsége már nem kevés, arról már nem is beszélve, hogy ha tartalmat is szeretne rá tenni, akkor vagy fizet érte vagy a saját idejét szánja rá, ami ugyan csak pénzbe kerül. Az idő pénz és miért, mert csak pár darab olyan linket szeretne kapni egyszer és nem többször.

Egy domainről mennyi linket kapjunk?

A Google látja és figyelemmel is kíséri a linkek útját, így hát egy domainről ha több linket kapunk az nem fogja többszörözni a weboldalunk erejét. És ez az újra regisztrált, lejárt domain módival létrehozott PR cikkes valamikre is érvényes, vagyis egy weboldal esetében sok link már nem természetes, főleg nem egy rövidebb időn belül.

Milyen lesz az új Google Pingvin algoritmusa?

Sokat nem tudni mi lesz a jövőben és mi lesz az új és valós időben futtatott Google Pingvinben, de ezt sem lehet figyelmen kívül hagyni. Vagyis miért töltsünk olyannal időt és pénzt aminek a kimenetele és eredménye kétséges és tiszavirágú lehet? Az ideig óráig tartó eredményeknek örülhetnénk ha nincsen benne az, hogy egyszer csak a Google keresőből jövő látogatói forgalmunk puff elszállnak és szinte a 0-val lesz egyenlő, mert ez is benne lehet a pakliban.

Ne engedjen a sötét oldal csábításának

Ezt a cikket azért írtuk most mert, úgy gondoljuk, hogy egy komoly keresőoptimalizálással foglalkozó szakember, szakértő vagy seo tanfolyamot tartó cég – személy nem hirdetheti ezt az igét, hogy ez a linképítés megfelelő módja a hazai vállalkozások számára. Lehet erről beszélni sokat, hogy a normális, minőségi linképítés drága és lassú, de a jóért dolgozni kell és ezt ők is valószínűleg tudják de a gyors sikerért inkább a Csillagok háborújából ismert Shitek oldalára állnak vagy legalábbis pillanatnyilag engednek a sötét erő csábításnak.

Egy biztos a lejárt domain + PR cikk típusú weboldalak nem a linképítés természetes és magas minőséggel rendelkező módjai. A döntés mindenkinek a saját joga de jól tudnia a linképítés nem erről szól.

Share Button
Címkék: Pr cikk,

2 hozzászólás Leave new

Nagyon hasznos cikkek, és sokat segítettek nekem. Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt az oldalt.

Válasz

A célunk az ismeret terjesztés volt ezzel a cikkel, és ahogy látom ezt sikerült is elérni vele.

Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük