/* Error on https://www.kulcsszo.hu/wp-content/plugins/_%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20Ultimate_VC_Addons/assets/min-css/ultimate.min.css?ver=3.11.0 : Something went wrong: cURL error 52: Empty reply from server */

Megéri az ingyenes weboldal készítés?

Rate this post

Régebben a honlap készítés egy külön tudomány volt. Egy olyan terület, amihez csak az informatikusok, és a programozók értettek. Mára nagyot fejlődött ez a terület, és egyre felhasználóbarátabb módon lehet kiváló honlapokat készíteni.

Hogyan érdemes ingyenes weboldal készítésével foglalkozni?

Honlap készítő platformok

Vannak honalp készítő platformok, mint például a Joomla és a WordPress, amik nagyban megkönnyítik a honlapkészítést, és elérhetővé teszik bárki számára, akinek van affinitása a számítástechnikához.

Miért éri meg egy profival dolgozni?

Ha olyan könnyű dolog a honlap készítés, miért dolgoznak sokan mégis profi honlapkészítővel?

  1. A profi honlapkészítők hatékonyabban dolgoznak, mint valaki, aki most kezd bele az első honlapjába. Egyszerűen tudja, hogy hova nyúljon, mit, hol keressen.
  2. Egy profi képben van az újdonságokkal. Ahogy fent írtam, a honlapkészítés nagy változáson ment keresztül az elmúlt 10 évben. És ez a változás nem állt meg. Egy profi követi a változásokat és naprakész megoldásokat nyújt az ügyfeleinek.
  3. A végeremény egy profi weboldal készítő esetében jobb lesz, mintha valaki házilag készíti, mert ő kevesebb gyakorlattal rendelkezik, és kevesebb eszközt ismer.

Megéri profival dolgozni!

Mi a helyzet az ingyenes weboldal késztőkkel?

Van az a típus, amiről hamar kiderül, hogy nem ingyenes. Ilyen például Wix. Amint szeretne az ember bármit, ami kicsit is eltér az alap verziótól, már fizetnie kell. Nem is keveset. Fieztni kell például a következő extrákért:

  • Saját domain név használata
  • Optimalizálás kersőmotorok számára
  • Sok tartalmi elem is fizetős

Végül az a helyzet, hogy sok “ingyenes” platform csak akkor ingyenes ténylegesen, ha a honlapunk nem az általunk szabadon választott domain néven, a Google rendszerében szinte megtalálhatatlan módon, nagyon szimpla tartalommal lesz elérhető. Felmerül a kérdés, van-e ennek egyáltalán értelme.

Ezen túl az ilyen ingyenes platformok kezelését is meg kell tanulni. Nem egyszer válik egy egyszerűnek tűnő ingyenes honlap készítése végeláthatatlan kűzdelemmé.

Ingyenes WordPress sablonok

Sokan megpróbálkoznak a honlap készítéssel ingyenes sablonok segítségével. Ezek a sablonok gyakran jó dizánt mutatnak és valóban ingyenesen letölthetők. A használat során azonban előfordul, hogy technikai problémák lépnek fel a használat során. Néha bizonyos kijelzőkön fedik egymást a szövegdobozok, vagy a képeket torzítja el a sablon. Vannak fizetős sablonok is, és van, hogy bebizonyosodik, hogy az ingyenes sablon nem véletlenül ingyenes. Valójában nem tudja azt nyújtani, amit vártunk tőle.

Blog típusú ingyenes platformok

Blog típusú ingyenes platformok

Vannak ingyenesen használható blogok, mint például a blog.hu. Itt bárki ingyen elkezdheti saját blogját. Az ingyensséggel azonban itt is járnak kötöttségek. A blog formája is kötött és itt sem használható saját domain név. Ezen túlmenően még azzal is számolnunk kell, hogy bizonyos konstrukciókban a blogunk mellett hiredetések jelennek meg, ha akarjuk ha nem. Ezzel jelentősen csorbul annak a lehetősége, hogy önálló arculattal mutatkozzunk be az interneten ezen a felületen.

Hogy éri meg honlapot készíteni?

Összefoglalva az ingyenes internetes honlapokról gyakran kiderül, hogy nem ingyenesek, és ezen túlmenően kötöttségekkel járnak. Ha valaki önálló arculattal, egy jó honlappal szeretne megjelenni az interneten, gyakran kiderül, hogy egy profi honlap készítővel együttműködni a legjobb megoldás.

Share Button

2 hozzászólás Leave new

Valóban igaz a fenti posztban leírtak. Jómagam is tesztelgettem már „ingyenes” weboldal készítés néven felbukkanó weboldalalkat és bizony amint komolzabban szeretnénk venni weblapunkat rötön kiderül hogy nincs ingyen.
Arról nem is beszélve hogy ha mégis találnánk ingyenes weboldal készítés témakörére megoldást akkor is fizetünk csak nem pénzzel hanem az időnkkel.

Válasz

Semmi sincsen ingyen, vagy reklámokkal fizetünk vagy az időnkkel az interneten.

Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük