/* Error on https://www.kulcsszo.hu/wp-content/plugins/_%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20Ultimate_VC_Addons/assets/min-css/ultimate.min.css?ver=3.11.0 : Something went wrong: cURL error 52: Empty reply from server */

A Google Partners jelvényt ki kell érdemelni! De vajon mi ez?

Mire jó a Google Partnerség?
Rate this post

Számtalan titka van a Google-nek, amiről egy átlagos internetes felhasználó sokszor szinte alig tud valamit. A legtöbben valószínűleg a Google szolgáltatásait ki is merítik a keresésben és a Youtube videónézésben, esetleg az inyenes e-mail szolgáltatást veszik még igénybe.

Pedig számtalan sok hasznos programot üzemeltet a Google, melyek legtöbbje ingyenes, ám akadnak köztük fizetős megoldások is, amelyek elsősorban cégek és vállalatok számára nyújtanak reklámozási lehetőségeket.

A különböző reklámügynökségek, akik az online szektorban tevékenykednek, szinte biztos, hogy foglalkoznak a keresőoptimalizálással és a hirdetéskezeléssel is. Ezek pedig elsősorban a Google szakterületei közé tartoznak.

A Google nézőpontjainak és funkcióinak kiismerése azonban nem minden ügynökség számára válik ismerté egyformán. A Google pedig, az ügynökségek átláthatósága és megkülönböztethetősége érdekében, kifejlesztette a Google Partner és a Google Ads minősítéseket, amelyek arról tanúskodnak, hogy az illető ügynökség, elvégezte és elsajátította a Google által szükségesnek vélt tudásanyagot és méltón képes képviselni a Google termékeit és szolgáltatásait – elsősorban a hirdetéskezelésben.

A Google Partner jelvények biztosítékot jelentenek a minőségre!

A Google Partners jelvény tanúskodik arról, hogy az illető ügynökség letette a Google Ads termékminősítési vizsgákat és naprakész tudással rendelkezik a legújabb termékekről. Ezt a jelvényt csak is kiérdemelni lehet, megvásárolni vagy önkéntesen kihelyezni nem. A Google partner ügynökségei több témakörben is megállhatják a helyüket, de lehetséges, hogy csak egy-egy célterület kiemelt ismeretével rendelkeznek, azonban a Google Partners logó azt jelenti, hogy legalább az egyikére szakosodott az adott cég a következők közül:

Keresési hirdetések, mobilhirdetések, videohirdetések, display-hirdetések, shopping-hirdetések.

A partnerek tehát valódi szaktudással rendelkeznek a Google keresési hálózatában megjelenő hirdetések létrehozásában és optimalizálásában és megfelelő tapasztalattal rendelkeznek egy jól működő kulcsszavas kampány stratégia kialakításában és annak költségtervezésében.

A mobilhirdetések ma már egy külön szakág a keresőoptimalizálás és a hirdetéskezelés vonatkozásában is, akárcsak a videóban és videók előtt megjelenő hirdetések, ezért ezekhez is megfelelő, szakértőkre van szükségünk. Abban pedig a Google Partners logó segít, hogy eldönthessük, melyik céggel érdemes együttműködni megrendelőként, hirdetőként.

Google Partner jelentkezés

Különböző partneri szintek érhetőek el a reklámügynökségek számára

Amennyiben egy reklámügynökség jogosulttá válik a Partner státuszra, a program számos előnyét fogja ezentúl élvezni, azonban a tagok között is különböző szintek érhetőek el. Az egyszerű taghoz képest tehát számos előnyökkel jár az egyszerűbb Google Partner státusz is, ám ennél is többet nyújt a Kiemelt Google Partner státusza.

Még a Google Partner egy taghoz képest képessé válik a dedikált fiókkezelésre, kiérdemli a partner jelvényt és a hozzá kapcsolódó elemeket, valamint új üzleti stratégiai tanácsokban is részesülhet, amely az ügyfélesemények támogatását is jelenti, ráadásul még ügynökségi pályázatokon is részt vehet.

A Kiemelt Partnerek pedig részt vehetnek ezenkívül az éves Partners csúcstalálkozón és üzleti vezetőképzésen is.

Share Button

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük