/* Error on https://www.kulcsszo.hu/wp-content/plugins/_%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20Ultimate_VC_Addons/assets/min-css/ultimate.min.css?ver=3.11.0 : Something went wrong: cURL error 52: Empty reply from server */

SEO esettanulmány: Prémium babzsák szárnyra kelt

babzsák webáruház seo esettanulmány
Rate this post

Kökényesi Tibor vagyok a DesignStyle.hu babzsák értékesítője. Evenich Andrást már régóta ismertem amikor is úgy döntöttem kérni fogom a keresőoptimalizálási segítségét.
Először linképítést kértem tőle de be kellett látnom, hogy csupán a linkek nem képesek jó helyezést és látogatottságot hozni.

Kértem egy komplex SEO árajánlatot mely részletessége magért szólt. Határidők és a feladatok részletes leírása teljes átláthatóságot és bizalmat adott számomra. Nem lettem hitegetve, hogy 3-4 hónap alatt első leszek a Google-ban, de abban bíztam, hogy 6-8 hónap múlva már látható eredményeket fog hozni.

András SEO audit honlap elemzése rámutatott, hogy jelentős módosításokat kell véghezvinnünk, a jobb eredmény elérése érdekében. Az oldal elrendezése, és megjelenésére is kitért.
Főoldal, kategória oldal, termék oldalra tér ki az elemzés. Itt javasolt oldal elrendezését, SEO-t, és szöveges megjelenést is.
Webergonómiai szempontból élvezhetőbb lett az oldal a felhasználóknak, kezelhetőbb, és gyorsabb lett. Evenich András javaslatokat tett a tartalmakra, (Title; Meta Decription; Alt; H1; H2; H3) amit fel is használtunk.
Egyedi termék leírások javaslatával, és megadott kulcsszavaival, a Google találati listájában jobb eredményt értünk el. Korábban azonos termék leírásunk volt, és ez duplikációt is jelentett. A hathatós segítséggel ezt is sikerült megszüntetnünk.

Új URL-eket hoztunk létre, az elemzés alapján. Ezek az URL-ek, felhasználóbarátabb lett, és a Google is értékeli ezt. A régi URl-ekről átirányítottuk az új URL-ekre, ahogy a dokumentumban is javasolta nekem András.

Az elemzésben még az is tetszett, hogy nem misztikus kifejezések tömegével találkoztam, ha nem számomra is érthető nyelven. A programozónk számára egyetlen egy kérdés sem volt ami, miatt leállt volna a munka. Így a designstyle.hu babzsák webáruházam szinte hétről-hétre fejlődött.

Ezt követően egy erős linképítési és tartalom építési kampányt kezdtünk el a András és kulcsszo.hu csapatának iránymutatásával és segítségével.

Bámulatos eredményeket hoztak a média alapú linkek, sosem gondoltam volna, hogy elég havi 4-5db link és ilyen eredményeket lehet vele elérni.

Kökényesi Tibor - DesignStyle.hu babzsák webáruház

Kökényesi Tibor – DesignStyle.hu babzsák webáruház

Hogy még több kulcsszóra megtalálhatóak lehessünk blogot hoztunk létre, ahol releváns tartalmat írtunk, melyben mindig releváns kulcsszavak szerepelnek. Ezeket folyamatosan hozzuk létre a mai napig is, és osszuk meg minden lehetséges közösségi oldalon. Ezzel látogatókat nyerünk, hozzászoknak a rendszeres megjelenéshez, és a felhasználó adatait is megszerezhetjük.
A közösségi postolásokhoz is olyan támogatást kaptam ami nélkül nem tudnénk ennyi látogatót hozni a weboldalunkra.

Az elvégzett javaslatokkal, a Google találati listájában előrébb haladtunk, a felhasználóktól pozitív visszacsatolást kaptunk, egyre többen követik az eredményeinket, és folyamatosan nő profitunk.

Evenich András árai nem a legolcsóbbak, de a szakmai és emberi segítőkészsége és hatékonysága meggyőzött, arról, hogy nem kidobott pénz amit neki fizettem.

Érdekes módon még most is követi tevékenységünket és 1-1 e-mail váltással is még ellát jó pár ingyenes tanáccsal.

A kulcsszo.hu keresőoptimalizálását mindenkinek ajánlani tudom aki egy régi SEO motoros szakértelmét szeretné kihasználni a saját vállalkozásának céljainak eléréséhez. Ami még fontos nem csak optimalizálási segítséget kaptam ha nem sok értékesítéssel kapcsolatos tippeket.

Aki pedig szeretne egy igazi prémium minőségű babzsákkal meglepnie magát vagy ajándékba adni az látogassa meg a DesignStyel.hu babzsák webáruházat.

Share Button
Címkék: SEO esettanulmány,

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük