/* Error on https://www.kulcsszo.hu/wp-content/plugins/_%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20Ultimate_VC_Addons/assets/min-css/ultimate.min.css?ver=3.11.0 : Something went wrong: cURL error 52: Empty reply from server */

SEO esettanulmány: Myszállás a kevésből is lehet előre haladni

Rate this post

2012-ben lettünk partnerek, miután hosszasan kerestem egy SEO-s szakembert, akire rábízhatom a vállalkozásunk előbbre menetelét. Amikor felvettük a kapcsolatot, technikai segítséget kaptunk, melyekkel igyekeztünk a keresési eredményekben előbbrejutni – még akkor is, mikor nehézségekbe ütközve,( megjegyzem hekkertámadás ért) ,próbáltunk közös nevezőre kerülni. Ekkor már, nemcsak mint SEO-stól kaptunk támogatást, hanem szakemberként is mellénkált András, hogy ne adjuk fel, és építsük újjá a lerombolt pilléreket. A oldalunkat 1,5 -2év alatt átfejlesztették. Ebben végig hatékonyan támogatott minket ötletei és tanácsainak hátszelével, mellyel újra szárnyra kelhettünk.

Személyes találkozóinkról

Nehezen fejezem ki magam e-mail-ben, így a személyes megbeszélést nagyon hasznosnak találom. Ezek által András mindig kifejtette nekem, hogy milyen ötletei , és stratégiái vannak vállalkozásommal kapcsolatban. Ilyenkor egy kisebb szakmai belelátást is kaptam a munkájába. Igen – hogy miért fontos ez .

András tételesen felsorolta, hogy havonta mire számítsunk, valamint hogy az adott, előzetesen megbeszélt árajánlat mit foglal magában. Ezt reális árakon, nagy tapasztalattal teszi.
Azt sugározza kifelé András, hogy megbízhatunk benne, mert őt a munkája motiválja, mintha élné és éltetné ennek tudása, optimizmusal és kiegyensúlyozottsággal – nem kell félni, hogy büntetésből a sor végére kerülünk. Pontosan ezért, nap mint nap rendelkezésünkre állt, ha információra, volt szükségünk.

Szakmaiság és költséghatékony megoldások

Nem ollózott, hanem tartalmas linkjeit, ötleteit sokszor minimális áron, bár néha költségesen ajánlotta de többször grátiszt kaptunk. Az én ötleteimet is mindig átgondolta és elmondta, ha jónak találta és azt is ha szakmailag veszélyeztette volna vállalkozásunkat. A fejlesztőnkkel egyetértve a visszajelzés is azt mutatja, hogy strukturálisan és technikailag is bevált a módszer. Amivel ő támogatta munkánkat, az hogy az internet egének szelében bátran és sebesen szárnyalhasson vállalkozásunk.

Bár honlapunk a myszallas.com hétről hétre érezhető, hogy mennyire szalad előre a látogatottságunk, valamint ha a SEO és a marketinget tekintjük, akkor elmondható, hogy hamar élmezőnybe kerültünk – olyan erős oldalak mellé, akiknek külön szakember gárdájuk van ehhez a munkához és rengeteg pluszköltséggel rendelkeznek a vállalkozás számlájára. Természetesen már ajánlottam ismerősöknek, de szívesen ajánlom konkurenciának is. Hogy miért? Legközelebb szivesen kifejtem.

Share Button
Címkék: SEO esettanulmány,

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük