/* Error on https://www.kulcsszo.hu/wp-content/plugins/_%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20Ultimate_VC_Addons/assets/min-css/ultimate.min.css?ver=3.11.0 : Something went wrong: cURL error 52: Empty reply from server */

Linképítés esettanulmány ha társkeresésről van szó

Rate this post

Linképítésről esettanulmányt készíteni nem egyszerű, mivel ez csak egy rész feladat a keresőoptimalizálásban, amit sokan el is felejtenek. A társkereső témakör szereplő között vannak a nagyok, randivonal.hu, parom.hu stb. és vannak a feltörekvők akik szeretnének sok embernek lehetőséget adni, hogy a maguk módján társra leljenek.

A cupydo.hu társkereső oldal is ebből a célból igényelte a szolgáltatásunkat melyről írt egy őszinte véleményt

Linképítés árajánlatáról

Az árajánlat tiszta volt, átlátható, teljes mértékben ki tudtuk szűrni a számunkra fontos információkat. Az, hogy nem vesz az ember zsákbamacskát, és le tudja ellenőrizni, melyik honlapokra fognak kikerülni a cikkek szintén pozitív volt. Hiányosságként egyedül azt tudnám megemlíteni, hogy egyik árnál sem volt feltüntetve, hogy bruttó vagy nettó árakról van szó.

E-mailes megbeszélés, válaszadások gyorsasága érthetősége?

Mindent meg tudtunk beszélni emailben, ami szükséges volt. A válaszok gyorsaságát tekintve gyakran normális tempóban jöttek, néhány napon belül. Egy – két alkalom volt talán, mikor hosszabb átfutási idővel találkoztunk.

Linkfejleszésről (cikkek és linket adó oldalak erőssége, minősége stb.) ?

Ezzel a résszel is elégedettek vagyunk. Az elején talán egy kicsit erősebb linkeket kaptunk, később kevésbé erős oldalak jöttek, de volt hogy kevésbé erős oldalból 4-et kaptunk a 2-ő helyett, ez valamelyest nyilván kompenzálta a dolgot. Illetve ahogy említettem is, szerencsés, hogy ezeket az oldalakat láttuk előre, és úgy tudtunk kalkulálni. A cikkek erősségével abszolút elégedettek vagyunk. Szépen fogalmazott, jól strukturált irományok, mindig annak megfelelően felépítve, hogy milyen kulcsszavakat szerettünk volna erősíteni épp. A cikkekben egy-két elgépelést leszámítva, nem kellett semmit megváltoztatni, úgy voltak jók, ahogy voltak.

Milyen egyéb szolgáltatás lett volna még előnyös?

Esetleg egy rövid, ingyenes Skype-on történő egyeztetés a szerződéskötés előtt még jól jött volna. Számunkra is előnyös, hiszen megismerünk olyan dolgokat, melykre esetleg addig nem volt rálátásunk, és Önnek is jó, hiszen erőteljesebben ki tudja hangsúlyozni az egyes teendő fontosságát, élőszóban fel tudja hívni a figyelmet arra, hogy mik a legfontosabb teendők.

Ajánlaná másoknak ezt a tipusú link fejlesztést?

Ajánlanám. Erre csak röviden tudnék válaszolni annyit, hogy mert összességében elégedett voltam a kivitelezett munkával.

Miért választotta a Evenich András szolgáltatását?

Azon irányelvek mentén dolgozik, amiket mi is kerestünk. Nem gyors előrejutásban, nagy rizikó mellett, hanem közép és hosszútávban gondolkodik, így nem kell attól tartania cégünknek, hogy esetleg 2-3 év múlva a Google váratlanul büntetést szab ki ránk.

Egyéb szempont ami szimpatikus számára

A jelenlegi kérdőíves módszert mindenképp ide sorolnám. Ezen keresztül lehetősége van az embernek részletesen is kifejteni a véleményét, és esetleg egy következő megbízás alkalmával ezeket a szempontokat is figyelembe lehet venni.

Share Button
Címkék: SEO esettanulmány,

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük