/* Error on https://www.kulcsszo.hu/wp-content/plugins/_%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20Ultimate_VC_Addons/assets/min-css/ultimate.min.css?ver=3.11.0 : Something went wrong: cURL error 52: Empty reply from server */

Unas keresőoptimalizálás

Rate this post

Mi az Unas?

Ha vállalkozásunkat szeretnénk az interneten is üzemeltetni – már pedig a mai, informatikailag rohamosan fejlődő világunkban igencsak kifizetődő -, akkor nagy valószínűséggel szükségünk lesz egy webshopra. Még jobb, ha webshop oldalunkon belül készítünk aloldalakat vállalkozásunk bemutatására és a további információk elhelyezésére.

Már csak az a kérdés, hogyan induljunk el? Az UnasShop erre kínál remek lehetőséget: webshop üzemeltetés alacsony áron, mégis versenyképes helyzetben. Egyre elterjedtebb ez a forma, ugyanis felülete könnyen kezelhető, átlátható, adminisztrációk felülete biztonságos és megbízható, és rengeteg olyan alapból beépített funkcióval rendelkeznek az UnasShop által üzemeltetett honlapok, amiket egyébként külön integrálni és fejleszteni kellene. Például: PickPack pontos szállítás, kártyás fizetési lehetőség, vagy weboldalon belüli árukeresési lehetőség.

Unas és a SEO

Mint láthatjuk, minden alapfeltétel adott ahhoz, hogy egy sikeres webáruház boldog tulajdonosai legyünk, azonban mi van, ha a látogatói szám nem növekszik? Itt jön képbe a keresőoptimalizálás, más néven SEO. Hiába a remek webshop szoftver, ha nincs egy remek SEO mechanizmus. Naponta több százezer ember böngészik az interneten és keres megoldást egy adott problémájára.

Ezen emberek körülbelül a fele vásárlási szándékkal keresgél – miért ne lehetne az Ön terméke az, amit keresnek? Magyarországon a Google a leghasználtabb keresőoldal; látogatók nagy százaléka érkezik a Google találati listájáról, így jobb, ha jelen vagyunk ott, méghozzá minél inkább a lista elején. Egy webáruház keresőoptimalizálásához lényegesen több kézenfekvő információ. Termékeink és a webshopunk arculata egy jó támpont a SEO projektterv kialakításához.

Természetesen a megfelelő SEO kialakításához kell egy jól kezelhető és igényes weboldal, ezért annyira sikeres az Unas webshopok keresőoptimalizálása. Hiszen nem mindegy, milyen alapokról indul az ember, mennyi munkát kell még befektetnie a megfelelő weboldal elkészítésébe – az Unas egy kész, tetszetős, használható és formálható alapot nyújt a kívánt SEO hatás eléréséhez, ez az, ami annyira eredményessé teszi más felületekhez képest.

Az Unas alapcsomagjaiba beletartozik jó pár, a weboldal dizájnkialakításához szükséges dolog, úgymint: látványterv kidolgozás, egyedi színvilág, sebesség optimalizálás, egyedi elrendezés. Felárért cserébe birtokunka kerülhetnek extra szolgáltatások is, például: hírlevél sablon, egyedi háttérkép és dizájn, stb. A SEO projektből már kihagyhatjuk többek között a dizájn kialakítását, így a folyamat jóval kevesebb ideig tarthat.

Egyéb praktikák

Egy webshop üzemeltetésekor fordítsunk hangsúlyt a reklámra is. Igénybe vehetünk fizetett hirdetési opciót is, értelemszerűen ezzel a saját weboldalunkat tudjuk már oldalakon és online felületeken hirdetni. Egy remek terjesztési csatorna lehet még a különböző közösségi oldalakon lévő szerepeltetés.

Erre a célra a Facebookot ajánlom, mivel Magyarországon ez a legelterjedtebb közösségi média oldal. Egy tetszetős dizájnnal, igényes és átgondolt tartalommarketinggel, jól kiépített keresőoptimalizálással, és a plusz marketinggel a siker borítékolt.Ha keresőoptimalizálásra keresünk megfelelő szakembert, érdemes körülnéznünk az interneten; a net-Position Kft. az Unas partnere.

A cég régóta foglalkozik keresőoptimalizálással és tartalommarketinggel, több sikereses projektet tudhatnak a magukénak, illetve a jelenleg futó projektek is ígéretesnek bizonyulnak.

Share Button

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük