/* Error on https://www.kulcsszo.hu/wp-content/plugins/_%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20Ultimate_VC_Addons/assets/min-css/ultimate.min.css?ver=3.11.0 : Something went wrong: cURL error 52: Empty reply from server */

A legújabb Google algoritmus frissítés nyertesei és vesztesei

Google algoritmus frissítés nyertesei és vesztesei
Rate this post

Még mindig tart a legújabb Google algoritmus frissítés amiről még csak találgatások folynak, hogy mi lehet a háttérben. Sajnálatos módon egyik Google szakember sem adott még ki nyilatkozatot ezzel kapcsolatban így csak a kérdezgetés, tapogatózás történik a nemzetközi és a hazai SEO szakmában. Amiről néhány beszámoltak, hogy Pingvin által büntetett oldalak jöttek vissza, de ezt nemzetközi téren nem olvastuk eddig még, illetve olyan hírek vannak, hogy a lokális vagyis a helyi keresőoptimalizálásnál voltak változások. Ahogyan mondani szokás ezt cáfolni és megerősíteni sem tudjuk.

100 nyertese és vesztese a Google algoritmus frissítésének

Az Algoroo Google algoritmus figyelő szolgáltatása pár hónappal frissült oly módon, hogy a frissítések után láthatóvá tette mely oldalak helyezései javultak, illetve mely weboldalak voltak azok amik vesztesei lettek. Az az eredmény lehet időleges is mert a találati lista óráról vagy akár lekérdezésenként is változik.

Oktatás témakörben

oktatas

Technikai eszközök témakörben

technika-elektronika

Utazás témakörbenutazas

Egészség témakörben

egeszseg

Autó motor témakörbenauto-motor

Pénzügyi témával foglalkozó weboldalaknálhitel

Divat témábandivat

Biztosítással foglalkozó holnapok esetébenbiztositas

Ételek és italokkal kapcsolatos témáknál

Ételek és italok kategóriában

Összefoglalás

A fenti weboldalak átlagosan 38%-ban tudták javítani a helyezéseiket, és érdekes módon kb. ugyan ennyi százalékban történtek negatív változások vesztes weboldalak részéről. Ha Önnek van valamilyen tapasztalata a helyezéseink változásáról, kérjük számoljon be, hogy mi és mások is láthassuk azt. Természetes befogunk számolni arról, hogy a Google mivel indokolja a Google algoritmus frissítését.

Mentés

Share Button
Címkék: g, Google algoritmus,

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük