/* Error on https://www.kulcsszo.hu/wp-content/plugins/_%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20Ultimate_VC_Addons/assets/min-css/ultimate.min.css?ver=3.11.0 : Something went wrong: cURL error 52: Empty reply from server */

Google algoritmus frissítés szeptember eleje óta

Google algoritmus frissítés 2016 augusztus 31 óta
Rate this post

Úgy néz ki 2016. szeptember nem csak az iskola kezdésről szól ha nem egy olyan Google algoritmus frissítésről is ami már több mint 10 napja tart. Hivatalosan a kereső szakemberei még nem jelentették be mi, miért változik a helyezéseknél, a találati listában. Sokan az egyetlen egy magyar SEO fórumban már jelezték, hogy a Pingvin által büntetett weboldaluk sokat lépet előre, volt olyan is aki több mint, 100 helyet lépet előre az adott kulcsszavával.

Mi annyit látunk, hogy szinte óráról-órára változnak a helyezések az általun vizsgált kulcsszavak többségében. Konkrétumot nem tudunk és találgatni sem merünk, mert ha ez az új Pingvin algoritmus lenne, akkor bizony elszomorodnánk annak láttán, hogy a kulcsszavas horgonyszövegek újra a világkorát fogják élni, ami szöges ellen tétje a Google szakértőinek az oly sokszor közleményben megfogalmazottakéval.

Ezt azért is merjük leírni mert egyes kulcsszavak esetében olyan weboldalak kerültek előre, itt konkrétan a keresőoptimalizálás kulcsszóról van szó amik ellent mondanak annak, hogy a kulcsszavas horgonyszövegeket büntetné a kereső. Íme néhány példa ami nem 100%-os pontosságú, mivel a majestics.com sem tökéletes, illetve le lehet tiltani, hogy ez az alkalmazás láthassa a weboldalakra mutató linkeket.

Kulcsszavas linkek

Kulcsszavas linkek

Hogyan tudjuk, hogy Google algoritmus frissítésről van szó?

Hogy megtudjuk milyen mozgások vannak a Google találati listáján nem elég a saját kulcsszavainkat nézni, mert a lokális találati oldal szinte felboríthatja az azelőtti napon nézett találati listát, ezt úgy értem, hogy ma debreceni lokális találati listát ad, de az is lehet hogy holnap szomszédos Nyíregyházit vagy a teljes hazai találati listát fogjuk kapni. Így szeretném bemutatni azokat az oldalakat amik leginkább ezzel foglalkoznak és nagyon könnyen megérthetjük, hogy most milyen változások zajlanak le a találati listában. Ezek nem mások mint a Google algoritmus frissítéssel foglalkozó rendszerek amolyan algoritmus figyelő szolgáltatások.

A legnagyobb frissítés 2016.09.02.-03. tehető amikor is nagy régen látható 3,7 értéket jelzet az algoroo.com algoritmus figyelője.

Algoroo Google algoritmus figyelője is mutatja a változásokat

Algoroo Google algoritmus figyelője is mutatja a változásokat

Mikor állnak be a helyezések?

Erre talán csak azok a Google szakemberek tudnák megmondani a választ akik az egészet vezetik, irányítják. Mi is kíváncsian várjuk a fejleményeket, hivatalos állásfoglalásokat a változásokkal kapcsolatban. Így nem marad más hátra, mint hogy várunk és azokat a mindennapi teendőket végezzük amivel hasznot hozhatunk az online jelenlétünknek, vállalkozásunknak.

Évente 200-300 apróbb nagyobb Google algoritmus frissítés történik, de ami most van az valami egészen más, biztos, hogy nem aprónak nevezhető.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Share Button
Címkék: Google algoritmus,

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük