/* Error on https://www.kulcsszo.hu/wp-content/plugins/_%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20Ultimate_VC_Addons/assets/min-css/ultimate.min.css?ver=3.11.0 : Something went wrong: cURL error 52: Empty reply from server */

Google Pingvin 4.0 vajon szeptember 27-én lesz?

Google Pingvin 4.0 vajon szeptember 27-én lesz?
Rate this post

Tippelje meg és nyerjen egy média megjelenést!

A Google algoritmusfrissítése rövidesen két éves lesz. Az akkor 2014. október 18.-án élesített update a silány tartalommal rendelkező elsősorban reklámokkal telezsúfolt nem megbízható weboldalak szűrésére koncentrált.

A frissítés következtében rengeteg egyébként jó szándékú weboldal is áldozatul esett, főként ha azt hagyományos linképítéssel próbálták a keresőben előrébb juttatni.

A Pingvin 3.0 eredeti kiadása óta több apróbb módosítást is kiadtak már, de jelentős változást nem eredményeztek. Esetükben frissítéseket a 3.x alverzióknak tekinthetjük, céljuk a meglévő algoritmus csiszolása volt, és a webmesterek visszajelzései alapján.

A közelmúltban 2016. szeptember 2-án történt ugyan egy nagyobb mértékű módosítás, ami szintén weboldalak ezreit érintette, de valószínűleg ez is csak egy kisebb javítás lehetett, aminek a következményei komolyak voltak.

Lesz Pingvin 4.0?

Igen biztosan lesz, méghozzá a Pingvin 3 egy valós idejű módosítása. Ez azt jelenti hogy a kereső gyorsabban reagál majd a változtatásokra, tehát nagyon gyorsan vissza lehet hozni a hátrányos pozícióba került oldalakat. A gyorsaság a linkhálózat kezelését fogja előtérbe helyezni, például a visszautasított linkek minél gyorsabb elbírálása lehet az elsődleges cél. A Google álláspontja szerint a jelenlegi algoritmus legnagyobb hibája pont a sebesség. Addig nem fognak tudni hatékonyan fellépni a webspam ellen, amíg nem válnak kellően gyorssá. Ez jelenleg türelemjáték időnként hónapok is eltelhetnek mire stabilizálódik egy pozíció.

Hogy a frissítés mikortól lép életbe azzal kapcsolatosan már több hír is napvilágot látott. A Google szószólója Gary Illes a napokban egyértelmű választ adott a Twitteren hogy már van tervezett kiadási időpontja a Pingvin 4.0-nak. A fejlesztőcsapatnak azonban biztosan van még teendője mielőtt élesítheti a rendszert, hiszen a dátum úgy néz ki egyenlőre még nem publikus.

Többen a Google Szeptember 27-én esedékes születésnapjára gyanakodnak, ugyan ezt a hírt semmi nem támasztja alá, érdemes elgondolkozni ezen a lehetőségen is.

Mire számíthatunk a Pingvin 4.0 bevezetése után?

Erre igazán csak akkor fog fény derülni, ha valóban meg is történt a bevezetés, úgyhogy ezek még csak találgatások, de valószínűleg érdemes ellenőrizni a weboldalunkra mutató és a weboldalról máshová történő hivatkozásokat is.

Nyerjen az új Pingvinnel egy média megjelenést!

Szeret játszani? Tippelje meg mikor lesz az új Pingvin frissítés, írja meg hozzászólásába és aki eltalálja azok közül 5 szerencsésnek adunk 1db média megjelenést egy erős, látogatott híroldalon. (1db média megjelenés = cikk megjelenés +2db weboldalára mutató link elhelyezéssel, képek, videók is lehetnek a cikkhez)
A sorsolás a Pingvin 4.0 megjelenést követő 7 napon belül fog megtörténni, amit itt a cikk alatt fogunk közzé tenni. +18as témájú weboldalakra a nyeremény nem használható fel!

A tippet a következő formátumban kérjük: év. hó. nap.
Tippelni a Pingvin 4.0 napjáig lehet, az azonos napon beérkezett tippeket már nem fogadjuk el.

Share Button

Related Articles

11 hozzászólás Leave new

Már meg is érkezett az első Tipp;) Köszönjük.
Ugye 2016.10.02. a tipped?

Válasz

Maradok a jóslatoknál :)
2016. 09. 27.

Válasz

2016.10.18 :)

Válasz

2016.09.27.

Válasz

Ma 2016.09.23. hivatalosan bejelentette a Google, hogy útjára engedte a Google Pingvin 4.0 verzióját: https://webmasters.googleblog.com/2016/09/penguin-is-now-part-of-our-core.html

A fenti tippek közül sajnos senki sem találta el ezt a dátumot:)

Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük